Witold Kepinski - 27 februari 2024

Sophos Partner Care ondersteunt sales en operations

Sophos, speler op het gebied van cybersecurity als een service, breidt zijn inzet voor het kanaal uit met de toevoeging van Partner Care, een nieuw aanbod in zijn wereldwijde partnerprogramma met een toegewijd, 24x7 team van Sophos-experts die zich bezighouden met niet- verkoopgerelateerde vragen en operationele ondersteuning.

Sophos Partner Care ondersteunt sales en operations image

Sophos, speler op het gebied van cybersecurity als een service, breidt zijn inzet voor het kanaal uit met de toevoeging van Partner Care, een nieuw aanbod in zijn wereldwijde partnerprogramma met een toegewijd, 24x7 team van Sophos-experts die zich bezighouden met niet- verkoopgerelateerde vragen en operationele ondersteuning. Het aanbod is ontworpen om de responstijden te versnellen voor Sophos- partners en Managed Service Providers (MSP's) die hulp nodig hebben bij administratieve en operationele taken, waardoor ze zich kunnen concentreren op het verkopen en beveiligen van hun klanten met Sophos' portfolio van innovatieve beheerde services en endpoint-, netwerk- , e-mail- en cloudbeveiligingsoplossingen.

“Gebaseerd op onze tientallen jaren ervaring met het succesvol ondersteunen van partners die verkopen aan middelgrote en kleine bedrijven, weten we dat administratieve en operationele problemen kostbare tijd wegnemen die nodig is om klantrelaties op te bouwen, prospects na te streven en nieuwe zakelijke deals te sluiten”, aldus Kendra Krause , senior vice-president van wereldwijde kanalen en verkoop voor kleine bedrijven bij Sophos. “Partner Care versterkt de al lang bestaande strategie van Sophos om 'channel-best' te zijn, wat onze toewijding is om partners optimale, conflictvrije omzet- en winstgevendheidsmogelijkheden, samengestelde training en ondersteuning en geavanceerde beveiligingsoplossingen te bieden die klanten beschermen tegen datalekken . ransomware en andere slopende cyberaanvallen.”

Sophos Partner Care biedt één aanspreekpunt voor het maken van offertes, het navigeren door het partnerportaal, het behandelen van licentievragen, Not For Resale (NFR)-aanvragen en meer. Met dit hoge serviceniveau kunnen partners die samenwerken met kleine en middelgrote organisaties hun productiviteit en winstgevendheid beter verhogen.

“Het bezig zijn met administratie kan veel tijd en kosten kosten, dus het idee dat Sophos nu een gericht Partner Care-programma en een toegewijd team heeft om dit af te handelen, is ongelooflijk nuttig”, zegt Richard Wenger, account executive van Point Broadband LLC, een Sophos-manager. kanaalpartner gevestigd in Alabama. “We kijken uit naar de training en het inschakelen van de 'tool', zodat we meteen aan de slag kunnen. Elk stukje tijd buiten de verkoopcyclus is tijd weg van het opbouwen van relaties en het zijn van vertrouwde adviseurs voor onze klanten. Dit Sophos Partner Care-programma is essentieel voor mijn bedrijf.”

Naast Partner Care biedt Sophos verschillende verbeteringen aan haar wereldwijde partnerprogramma, waaronder een extra beloning van 5% bovenop een dealregistratiekorting voor partners die Sophos Managed Detection and Response (MDR) verkopen. Deze loopt af op 31 maart 2024.

Om verdere partners en MSP's te helpen zich bewust te worden van kritieke sectorproblemen, biedt Sophos realtime en historische informatie over bedreigingen van zijn Sophos X-Ops-eenheid, een multifunctioneel team van meer dan 500 Sophos-cyberbeveiligingsexperts wereldwijd. De intelligentie van Sophos X-Ops helpt partners en MSP's om met vertrouwen de vragen en zorgen van klanten te beantwoorden over de nieuwste ransomware, kwetsbaarheden en aanvallen die in het nieuws circuleren. Sophos schreef bijvoorbeeld onlangs over de terugkeer van Qakbot, nadat wetshandhavingsinstanties in augustus 2023 de infrastructuur van het botnet hadden ontwricht. Nu Sophos inzicht heeft in deze en andere aanvallen, kunnen partners en MSP's alert zijn op verdacht gedrag en de gemoederen van klanten geruststellen. omdat de producten en diensten van Sophos de detecties hebben bijgewerkt.

Om verschillende technologieën binnen de omgevingen van klanten te helpen stroomlijnen, heeft Sophos onlangs ook een Veeam-integratie toegevoegd aan zijn Sophos MDR- en XDR-oplossingen.

De Sophos Partner Care en aanvullende partnerverbeteringen zijn onmiddellijk exclusief beschikbaar via het Sophos Global Partner Program .