Witold Kepinski - 28 februari 2024

Kaseya/Datto opent nieuw hoofdkantoor voor Benelux en Continentaal Europa

Kaseya/Datto is verhuisd en heeft zijn intrek genomen in de UP Office Building aan het IJ in Amsterdam.

Kaseya/Datto opent nieuw hoofdkantoor voor Benelux en Continentaal Europa image

De feestelijke opening met het doorknippen van het symbolische lint werd gedaan door Hans ten Hove, VP voor Continentaal Europa in het bijzijn van Executive Team members vanuit het Miami hoofdkantoor, Fred Voccola (CEO) en Mike Sanders (CMO).

“De verhuizing is een nieuwe fase voor ons bedrijf wat de afgelopen maanden verdubbeld is in omvang en de komende jaren hard zal doorgroeien. De investeringen zitten voor een groot deel in account management voor zowel de Benelux organisatie als voor diverse teams welke de Nordics, Benelux en DACH markt bedienen. Dit alles zal de hechte relatie met onze MSP’s verder verstevigen”. Het nieuwe kantoor biedt nu ook de mogelijkheid om MSPs bij ons op locatie te laten werken en bijvoorbeeld IT vraagstukken gezamenlijk met de klant van de MSP bij Datto als leverancier te bespreken.

Het kantoor in Amsterdam bedient Partners in Continentaal Europa (Nordics, DACH, Benelux, Zuid Europe) met support diensten, technische ondersteuning en sales en marketing activiteiten bovenop de activiteiten welke lokaal plaats vinden.

MSP markt groeit door in 2024

De managed services markt ontwikkelt zich in een zeer snel tempo en managed service providers zijn meer en meer op zoek naar automatisering van diensten, reduceren van complexiteit en leveranciers, verlagen van kosten en een hogere efficiency in dienstverlening.

Kaseya/Datto speelt hier een centrale rol in gebruikmakend van haar platform IT Complete wat ontwikkeld is om het leven van de multifunctionele IT Professional eenvoudiger te maken. Kaseya/Datto richt zich uitsluitend op MSP’s waar ook de portfolio van 40+ diensten volledig is afgestemd.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024