Witold Kepinski - 29 februari 2024

HP kondigt nieuwste Envy en Pavilion AI laptops aan

HP kondigt de nieuwste Envy en Pavilion laptops aan - een breed consumentenportfolio van AI-verbeterde laptops.

HP kondigt nieuwste Envy en Pavilion AI laptops aan image

Deze apparaten zijn volgens HP ontworpen om creativiteit en productiviteit te ontsluiten met de nieuwste AI-mogelijkheden voor de meest gepersonaliseerde ervaringen tot nu toe.

De laptops zijn voorzien van Intel Core Ultra of AMD Ryzen processors – beide met speciale NPU’s voor nog persoonlijkere prestaties. Ook zijn de devices voor zien van HP Smart Sense, dat gebruikmaakt van AI om automatisch elementen van het apparaat te optimaliseren, zoals het geluid van de ventilator, de temperatuur en de prestaties, afgestemd op de workflow.

De devices bieden Copilot in Windows, dat capaciteiten en creativiteit aanvult met intelligente assistentie en relevante antwoorden. Dit zijn HP's eerste apparaten met de Copilot-toets, waarmee je met één druk op de knop toegang hebt tot deze intelligente AI-assistent. Er is ook een innovatieve AI-vergaderassistent beschikbaar via een 30-daagse proefversie van Otter.ai

De laptops hebben geluidsafstemming door Poly met Poly Studio en tot 5MP camera voor de perfecte samenwerking. De ENERGY STAR Certified en tot EPEAT Gold met Climate+ Registered om HP's inzet voor een duurzamere toekomst uit te breiden, met gerecycled materialsviii voor, tijdens en na gebruik.

De HP Pavilion serie - Gepersonaliseerd computergebruik voor elk creatief doel

De HP Pavilion serie combineert eersteklas functies met aanpasbare prestaties voor maximale waarde. Of het nu gaat om het bewerken van content of genieten van een beetje down time, de nieuwste Pavilion laptop PC's bieden scherpe 16:10 beelden, een uitgebreide poort line-up, en een lange levensduur van de batterij aan te passen op de drukte van de dag.

De nieuwe HP Pavilion Aero 13,3 inch laptop PC is 's werelds lichtste AI-verbeterde laptop voor consumenten, met een lichtgewicht gerecycled magnesium-aluminium voor een duurzaam en stijlvol en ontwerp en gevoed door de nieuwste AMD Ryzen processors:

 • Draagbaarheid met compromisloze efficiëntie: Met een gewicht van minder dan 1 kilogram, de Pavilion Aero is een premium laptop gemaakt voor gebruik onderweg. Game volop met vloeiende 5MP visuals op AMD modellen met AMD FreeSync ondersteuning, terwijl HP Fast Chargexiii via USB-C jumpstarts tot 12 uur batterijduur.
 • Tools voor dynamische samenwerking en creativiteit: Neem de leiding in de digitale ruimte en maak vol vertrouwen verbinding met de nieuwe 5MP camera en het levendige 2,5k resolutie WQXGA beeldscherm. Nog niet klaar voor de presentatie? Geen zorgen. De Pavilion serie beschikt over een handmatige camera sluiter en Windows Hello gezichtsherkenning om extra lagen van beveiliging te bieden totdat de gebruiker klaar is.

De nieuwe HP Pavilion 16 inch Laptop PC brengt een briljant OLED-scherm optie voor:

 • Een episch canvas voor creatie: Profiteer van 10,3% meer verticale kijkruimte dan de vorige Pavilion 16 met een groter precisie touchpad en verlicht toetsenbord voor comfortabel browsen. Op Intel modellen, van dichtbij en persoonlijk met de verbluffende details van optionele NVIDIA graphics of dompel je onder in entertainment op maximaal een IMAX Enhanced Certified OLED-scherm.
 • Configuraties die passen bij elke stroom: Pak de meest intensieve projecten aan met een reeks samenwerkingstools die worden gedeeld over het hele portfolio, waarbij je kunt kiezen uit verschillende Intel of AMD modellen en een optionele FHD IR camera. HP Fast Charge biedt een tijdige batterij boost voorafgaand aan een lange dag van creativiteit, wat resulteert in maximaal 19 uur batterijduur op apparaten met maximaal een Intel Core Ultra-processor - een stijging van 44% ten opzichte van de vorige Pavilion 16.

De HP Envy serie

De nieuwe HP Envy x360 14 inch 2-in-1 Laptop PC en HP Envy x360 16 inch 2-in-1 Laptop PC zijn flexibele apparaten die met je meebewegen:

 • Flexibiliteit voor levensstijl: Kies uit 14- en 16-inch versies met Intel- of AMD Ryzen-processors, perfect voor veelzijdige functionaliteit, met een zeer sterk aluminium ontwerp en Thunderbolt 4-poorten (op Intel-modellen). Beide nieuwe laptops kunnen de hele dag door voor tot 17 uur meeslepende creativiteit.
 • Deskundig samengestelde beelden en geluiden: Ervaar ongeëvenaarde helderheid en comfort met een meeslepende 16:10 schermverhouding, versterkt door upgrades aan het toetsenbord en touchpad voor comfortabeler browsen, bewerken en gamen. Het optionele 2,8K OLED-scherm heeft een IMAX Enhanced-certificering voor superieure beelden.

De nieuwe HP Envy 17,3 inch Laptop PC tilt persoonlijke productiviteit naar een hoger niveau en maakt de beste balans mogelijk tussen werk en ontspanning met maximaal NVIDIA GeForce RTX 3050 laptop GPU's. Geniet van langdurig gebruik met een batterijlevensduur tot 9 uur. De Envy 17.3 is geoptimaliseerd voor gebruiksgemak met een groter touchpad, verlichte toetsen en AI-gebaseerde aanwezigheidssensortechnologie voor extra beveiliging. Met Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, Thunderbolt 4 en opladen via USB-C zorgt deze laptop voor soepele prestaties en gestroomlijnde connectiviteit, waardoor hij ideaal is voor wie op zoek is naar efficiëntie en plezier vanaf elke locatie.

HP Envy x360 14 inch 2-in-1 Laptop PC

HP Envy x360 16 inch 2-in-1 Laptop PC

HP Envy 17.3 inch Laptop PC

Prijzen en beschikbaarheid:

 • De HP Pavilion Aero 13.3 zal naar verwachting in mei verkrijgbaar zijn op HP.com vanaf €949,99.
 • De HP Envy 17,3 inch Laptop PC is naar verwachting in april verkrijgbaar bij HP.com vanaf €1.149,99.
 • De HP Envy x360 14 met Intel® Core™ processors zal naar verwachting in april verkrijgbaar zijn op HP.com en start vanaf €1.099,99. De AMD versie is naar verwachting in mei verkrijgbaar en start vanaf van €999,99.
 • De HP Envy x360 16 met Intel® Core™ processors zal naar verwachting in april verkrijgbaar zijn op HP.com en start vanaf €1.099,99. De AMD versie is naar verwachting in mei verkrijgbaar en start vanaf €1.199,99.
 • De HP Pavilion 16 is naar verwachting in mei verkrijgbaar bij HP.com. De versie met Intel® Core™ processors start vanaf €949,99. De versie met AMD Ryzen™ processors start vanaf €849,99.