Witold Kepinski - 01 maart 2024

Dell en Broadcom committeren zich aan VMware VxRail

Dell Technologies en VMware by Broadcom bevestigen opnieuw hun toewijding aan VxRail en VMware Cloud Foundation op VxRail. Dit melden Paul Turner (Vice President Product Management Broadcom) en Gil Shneorson (Dell Technologies Solutions Platform-strategie) in een blog.

Dell en Broadcom committeren zich aan VMware VxRail image

Turner en Shneorson melden: 'Nu de overname van VMware door Broadcom is afgerond, willen Dell Technologies en Broadcom hun toewijding aan hun klanten, inclusief die van VxRail, opnieuw bevestigen. De innovatie, automatisering en operationele eenvoud van VxRail bieden enorme waarde voor onze wereldwijde gemeenschap van meer dan 20.000 klanten, met bijna 300.000 wereldwijd geïmplementeerde knooppunten.

Het is van cruciaal belang om te benadrukken dat de overname van VMware door Broadcom geen invloed heeft op de implementatie- en ondersteuningservaring van VxRail en VCF op VxRail, waarvoor VMware en Dell bekend staan ​​en zich blijven inzetten voor het leveren van diensten aan hun klanten.

VxRail is momenteel de enige gezamenlijk ontwikkelde HCI-oplossing – gebouwd met VMware, voor VMware- klanten , om de bedrijfsresultaten te verbeteren . Naarmate IT-landschappen evolueren in multicloud-omgevingen, zijn de wendbaarheid, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van VxRail steeds belangrijker geworden voor onze gedeelde klanten. We zijn toegewijd aan het faciliteren van modernisering in dynamische omgevingen. VCF op VxRail biedt VMware-klanten een van de eenvoudigste paden naar de hybride cloud. VxRail HCI-systeemsoftware is volledig geïntegreerd met VMware Cloud Foundation SDDC Manager, VCF op VxRail levert een kant-en-klare ervaring die het infrastructuurbeheer vereenvoudigt met naadloze controle, zichtbaarheid en verbeterde mogelijkheden voor levenscyclusbeheer.

Onze product- en engineeringteams blijven samenwerken bij de levering en ondersteuning van ons klantenbestand, wat de voortdurende evolutie en toewijding aan uitmuntendheid in zowel VxRail als VCF op VxRail stimuleert. Samen verbeteren we onze mogelijkheden om te voldoen aan de moderne behoeften van uw HCI-architectuur in VMware-omgevingen, van core tot edge tot cloud.

Ons doel is om onze klanten de technologie en ondersteuning te bieden die nodig is om:

    • Omarm moderne applicaties op cloudschaal: gebruik VMware Cloud Foundation op VxRail voor naadloze, geautomatiseerde integratie en gedijen in het huidige dynamische digitale landschap.
    • Optimaliseer het datacenter: stroomlijn activiteiten en beheer efficiënt workloads voor traditionele vSphere-omgevingen met VMware vSphere Foundation op VxRail.

Dell Technologies en Broadcom hebben een gedeelde toewijding aan het leveren van uitzonderlijke waarde. Met onze gezamenlijke focus op innovatie, automatisering en operationele eenvoud zijn we toegewijd aan het voldoen aan de veranderende behoeften van onze wereldwijde klantengemeenschap. We blijven ons inzetten voor uitmuntendheid en bieden de technologie en ondersteuning die onze klanten nodig hebben om te kunnen gedijen in het huidige dynamische digitale landschap en daarbuiten.

Dell VxRail-productpagina

VMware Cloud Foundation-productpagina

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei