Witold Kepinski - 01 maart 2024

Microsoft Copilot wordt uitgebreid met de Nederlandse taal

Microsoft Copilot wordt uitgebreid met de Nederlandse taal. Daarnaast kondigt Microsoft ook Copilot for Finance en Security aan.

Microsoft Copilot wordt uitgebreid met de Nederlandse taal image

Naast deze uitbreiding kondigt Microsoft in de eerste editie van het ‘What’s new’ blog nog meer nieuwe features aan, bijvoorbeeld de laatste versie van Copilot Lab om gebruikers te helpen het meeste uit hun AI-ervaringen te halen.

Een greep uit de hoogtepunten:

  • Copilot wordt in maart en april uitgerold voor 17 extra talen, waaronder Nederlands, Deens, Fins, Noors, Portugees (Portugal) en Zweeds! Vanaf maart wordt Copilot in Excel ook ondersteund in het Spaans, Frans, Duits, Portugees (BR) en Italiaans.
  • Copilot Lab biedt nieuwe trainingsvideo’s en kant-en-klare prompts, en laat gebruikers ook prompts delen.
  • Help me create’, een Copilot-functie in de Microsoft 365-webapp, helpt gebruikers op gang met het voorstellen van de beste applicatie voor het uitvoeren van de taak.
  • Nieuwe versies van Copilot voor Teams en Outlook
  • Copilot voor Microsoft 365 is algemeen beschikbaar vanaf vandaag voor onderwijs klanten in CSP (communications service providers).

Daarnaast kondigde Microsoft recent ook Copilot for Finance en Security aan:

  • Finance: de nieuwste generatie van AI speciaal voor financiële medewerkers en professionals. Met deze nieuwe dienst helpt Copilot tijd terug te winnen door te helpen bij complexe taken in Microsoft Outlook, Excel, Microsoft Teams en nog veel meer Microsoft 365-applicaties. Lees alles over de belangrijkste ontwikkelingen in het Copilot for Finance Blog.
  • Security: een beveiligings-specifieke toepassing waarmee de data die Copilot gebruikt op een verantwoorde manier wordt beschermd. Alle informatie over Copilot for Security is te vinden op de Microsoft Security pagina.