Wouter Hoeffnagel - 04 maart 2024

Hoofdkantoor Simac verhuist naar nieuw locatie in Veldhoven

Simac verhuist naar een nieuw hoofdkantoor in Veldhoven. Het bedrijf vestigt zich in het hoofdgebouw van het *techniekHuys. Als alles volgens planning verloopt vindt de verhuizing nog dit jaar plaats.

Hoofdkantoor Simac verhuist naar nieuw locatie in Veldhoven image

Het bedrijf neemt daarmee afscheid van zijn huidige hoofdkantoor aan De Run 1101 in Veldhoven. Deze locatie is verkocht aan ASML. Maartje van Schagen, CEO Simac: “Als goede buren voeren we met ASML regelmatig gesprekken. Enige tijd geleden kwam een eventuele verbouwing of verhuizing van het Simac hoofdkantoor ter sprake. Een lang verhaal kort: we hebben een nieuwe locatie voor ons hoofdkantoor gevonden en zijn tot overeenstemming gekomen om ons huidige pand te verkopen aan ASML. De nieuwe locatie voor Simac is gevonden op een steenworp afstand: het *techniekHuys op De Run 2100.”

De sleuteloverdracht plaats van het *techniekHuys vond op 1 maart plaats. Nu gaat de interne verbouwing van het pand van start. Verhuizing staat gepland na de zomer. Van Schagen: “Voordat we het gebouw in kunnen trekken moet er nog een hoop gebeuren. We willen een werkomgeving creëren die past bij deze tijd en bij onze ambities. Uiteraard verwerken we in het pand de nieuwste technologieën van onze eigen bedrijven zoals Simac IDS en Mymesh. Het pand is elf jaar geleden al gebouwd vanuit een duurzaam perspectief, dat willen we volledig up-to-date brengen naar huidige en toekomstige maatstaven.”

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024