Witold Kepinski - 04 maart 2024

it2grow wordt eerste partner van Object First in Nederland

it2grow, een VASP-partner van Veeam, heeft aangekondigd dat het de eerste partner van Object First in Nederland wordt. Object First biedt 'de beste storage-oplossing voor gebruikers van Veeam' en is specifiek ontworpen om ransomware-proof gegevensbescherming te bieden aan gebruikers van Veeam.

it2grow wordt eerste partner van Object First in Nederland image

Volgens Patrick Louwe, directeur van it2grow, is het partnership met Veeam cruciaal in de strategie van it2grow. Daarom wil hij sterk inzetten op de introductie van Object First. "We zijn verheugd om de eerste partner van Object First in Nederland te worden en onze klanten de best mogelijke storage oplossing te bieden voor hun gegevensbescherming," aldus Louwe. "Wij maken de IT-omgeving van onze klanten vooral weerbaarder door veiligheid en snel herstel in te bouwen in elk deel van de infrastructuur."

“Object First is verheugd om samen te werken met IT2Grow en de veilige, eenvoudige en krachtige back-upopslag van Ootbi naar Veeam-klanten in Nederland te brengen”, aldus Mark Haddleton, EMEA Channel Sales Director. “Ootbi (Out-of-the-box immutability) kan kan binnen 15 minuten worden geïmplementeerd en ondersteunt maximaal 80 VM's die lokaal draaien, mogelijk gemaakt door Veeam Instant Recovery op een configuratie met vier knooppunten. De macht van Ootbi wordt geëvenaard door zijn veiligheid. Het biedt objectgebaseerde onveranderlijkheid met standaard geen toegang tot root of het geharde Linux-besturingssysteem. De opslagomgeving van Ootbi is volledig beveiligd, gevalideerd en door derden getest en wordt kant-en-klaar geleverd - er is geen beveiligingsexpertise vereist. Wij kijken er naar uit om de veilige, eenvoudige en krachtige storage van Ootbi met IT2Grow naar Nederland te brengen!”

Jos Malipaard, IT-architect bij it2grow en Veeam Vanguard, is nauw betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen van Veeam en is erg enthousiast over de vereenvoudige integratie van Object First en Veeam. "Object First biedt out-of-the-box immutability met nul toegang tot de root-directory, wat zorgt voor een veilige, eenvoudige en krachtige back-up opslagoplossing voor mid-size Veeam-klanten die op zoek zijn naar ransomware-proof gegevensbescherming," aldus Malipaard.

"Helaas worden wij door Veeam regelmatig gevraagd in te grijpen bij omgevingen die wel gehackt zijn," vervolgt Louwe. "Dan helpen wij om het belangrijkste deel snel weer operationeel te maken. Met Object First is er meer zekerheid dat de back-up schoon en beschikbaar is voor gebruik. "

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei