Witold Kepinski - 07 maart 2024

Digizo.nu officieel gelanceerd op IZA-congres

Digizo.nu is officieel gelanceerd tijdens het IZA-congres in het Beatrix Theater Utrecht, door Minister Helder van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tijdens de lunchpauze van het congres werd onder toeziend oog van 1200 bezoekers de 'knop' ingedrukt, waarmee ons programma en bijbehorende website officieel werden gelanceerd.

Digizo.nu officieel gelanceerd op IZA-congres image

Minister Helder van Volksgezondheid, Welzijn en Sport: “Erg goed dat alle IZA-partijen de krachten bundelen om hybride zorg met passende inzet van digitale toepassingen op te schalen! Want de urgentie is hoog. We moeten de zorg anders organiseren en hebben daar iedereen bij nodig. Burgers, patiënten, cliënten en mantelzorgers. En vooral ook professionals die met plezier in de zorg willen werken.”

Op dit moment werken we aan bijna 20 processen. Het streven is om eind tweede kwartaal van dit jaar de eerste processen op de ‘Pas toe lijst’ te hebben staan. Dit betekent dat deze processen klaar zijn voor brede opschaling, dat alle partijen hierachter staan en dat zij hun leden stimuleren om deze op te schalen.

Michel Hofman, programmadirecteur van Digizo.nu: “Met alles wat we doen hebben we de mensen werkzaam in de zorg en ondersteuning voor ogen. Om hen te ontlasten, waardoor zij meer tijd aan de cliënt of patiënt kunnen besteden.”

De officiële lancering markeert een belangrijke mijlpaal voor Digizo.nu en geeft de start van een nieuwe fase aan. "We zijn enorm gemotiveerd om verder aan de slag te gaan. Met alle collega’s, het veld, leveranciers, regio’s en andere relevante netwerken om die opschaling en die merkbare impact te gaan realiseren door lerend te ontwikkelen", zo meldt Digizo op zijn website.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024