Witold Kepinski - 09 maart 2024

Schneider Electric introduceert EcoStruxure Plant Lean Management

Schneider Electric, speler in de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, heeft EcoStruxure Plant Lean Management gelanceerd, een digitale oplossing die gegevens over industriële activiteiten verzamelt en aggregeert om Key Performance Indicators (KPI's) te ontwikkelenvoor Short Interval Management (SIM) -vergaderingen, waar teams op de werkvloer de productiecycli beoordelen en problemen en acties identificeren die moeten worden geïmplementeerd.

Schneider Electric introduceert EcoStruxure Plant Lean Management image

In het huidige digitale tijdperk worden data algemeen beschouwd als een van de belangrijkste industriële hulpbronnen. Uit een onderzoek van AWS en Frost & Sullivan blijkt echter dat minder dan 5% van de fabrieksgegevens wordt omgezet in bruikbare inzichten. Als gevolg hiervan eisen steeds meer industriële ondernemingen oplossingen die de operationele waarde over meerdere locaties schalen.

“Digitale transformatie is niet alleen een technologische uitdaging, het vereist een cultuur van samenwerking en voortdurende verbetering”, zegt Ali Haj Fraj, Senior Vice President voor de Digital Factory Line of Business bij Schneider Electric . “EcoStruxure Plant Lean Management geeft fabrieks- en supply chain-informatie in handen van werknemers, zodat zij in realtime de beste beslissingen kunnen nemen en de productiviteit kunnen verhogen.”

EcoStruxure Plant Lean Management biedt een gebruiksvriendelijke samenwerkingsinterface die SIM-vergaderingscycli op één of meerdere locaties naadloos digitaliseert en optimaliseert. Het verzamelt automatisch de relevante informatietechnologie- en operationele technologiegegevens voor KPI's op het gebied van productiviteit, serviceniveaus, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid met realtime toegang tot gegevens op locatie of op afstand. Gebruikers kunnen problemen in realtime visualiseren en preventieve en corrigerende acties digitaal volgen totdat ze volledig zijn opgelost.

Het open platform, dat op elke hardware kan worden geïmplementeerd, kan worden geïntegreerd met AVEVA Data Hub, een oplossing die grote hoeveelheden realtime gegevens verzamelt en opslaat die worden gegenereerd door Industrial Internet of Things (IIoT)-apparaten. Dit leidt tot een snellere digitale transformatie door de noodzaak van proof-of-concepts weg te nemen.

“Dit nieuwe aanbod laat zien wat mogelijk is met samenwerking”, zegt Harpreet Gulati, Senior Vice President voor Planning, Simulation and Optimization Business bij AVEVA . “Onze software beheert teams, machines en processen op de werkvloer, stuurt werk uit en verzamelt gegevens. EcoStruxure Plant Lean Management brengt verbeteringen aan, waardoor de productieprestaties worden gestimuleerd, waardoor problemen sneller kunnen worden geëscaleerd, beslissingen kunnen worden genomen en problemen kunnen worden opgelost. Samen bieden we onze klanten meer waarde.”

Voortbouwend op de 20 jaar expertise van Schneider Electric op het gebied van supply chain-transformatie en lean manufacturing, wordt de EcoStruxure Plant Lean Management- technologie al gebruikt door meer dan 70.000 operators en in veel van de eigen slimme fabrieken van Schneider Electric , wat industriële uitmuntendheid aantoont op het gebied van:

  • Verbetering van de operationele efficiëntie met maximaal 5% en een aanzienlijke verbetering van de veiligheid.
  • Het stimuleren van continue verbetering met een reductie van 33% in de ploegoverdrachtactiviteiten.
  • De empowerment van mensen vergroten voor een drie keer snellere probleemoplossing.
  • Versnel de digitale transformatie met een open, schaalbaar en cyberveilig IIoT-platform.
CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei