Witold Kepinski - 11 maart 2024

VMware by Broadcom belooft goedkopere trainingen

VMware by Broadcom heeft een nieuw trainingsprogramma aangekondigd dat "meer training biedt tegen een fractie van de kosten" die klanten vroeger betaalden. Het nieuwe aanbod zal in mei van start gaan zo meldt The Register.

VMware by Broadcom belooft goedkopere trainingen image

Tot die tijd hebben kleinere klanten geen toegang tot on-demand trainingsinhoud. VMware by Broadcom heeft bevestigd dat het trainingsmateriaal op 5 februari voor deze klanten is ingetrokken zo meldt The Register.

Gratis toegang tot de volledige bibliotheek met digitale inhoud, inclusief on-demand cursussen, is nu beschikbaar voor:

  • Alle klanten van VMware Cloud Foundation
  • Alle klanten in het strategische klantensegment van Broadcom
  • Alle Broadcom Advantage-programmapartners

Het strategische segment omvat de klanten waarmee Broadcom rechtstreeks wil samenwerken, doorgaans zeer grote gebruikers. VMware Cloud Foundation is de hybride cloudbundel die Broadcom tot zijn belangrijkste product heeft gemaakt. De bundel is duurder dan de afzonderlijke producten die VMware-klanten mogelijk hebben gekocht. Gratis training kan de prijs van Cloud Foundation iets draaglijker maken.

Broadcom Advantage is het partnerprogramma van de leverancier. Partners hebben toegang behouden tot VMware-trainingsmateriaal omdat ze vaardigheden nodig hebben om het softwarehuis te vertegenwoordigen.

De rest van de VMware community moet tot mei wachten om het volgende trainingsaanbod van het bedrijf te zien.

Lees meer hier.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024