Witold Kepinski - 13 maart 2024

Modderkolk nieuwe registered Alliance Partner van Schneider Electric

Modderkolk, installatiebedrijf in de elektrotechniek en industriële automatisering binnen de waterindustrie, is de nieuwste Registered Alliance partner van Schneider Electric. Modderkolk is hiermee de eerste officiële partner op het gebied van telemetrie. De certificering formaliseert de verdieping in de samenwerking tussen beide partijen in de waterindustrie.

Modderkolk nieuwe registered Alliance Partner van Schneider Electric image

Modderkolk is al circa 30 jaar gespecialiseerd in telemetrische oplossingen voor waterschappen en gemeentes. In de waterindustrie werken Schneider Electric en Modderkolk inmiddels zo’n twee jaar intensief samen, niet alleen omdat beide bedrijven klantgerelateerde uitdagingen grondig aanpakken, maar ook omdat beide bedrijven sterke duurzaamheidsambities hebben.

Alliance-partnerprogramma van Schneider Electric

Het Alliance-partnerprogramma van Schneider Electric is een programma voor system integrators dat hen de mogelijkheid biedt om expertise op te doen over producten van Schneider Electric voor verschillende industrieën. Door middel van verschillende trainingen doen organisaties kennis op om projecten efficiënter en soepeler uit te kunnen voeren. Binnen het programma zijn er verschillende certificeringen: registered, certified en master.

Schneider Electric en Modderkolk werkten de afgelopen jaren nauw samen op het gebied van telemetrie-oplossingen, waarbij gebruik werd gemaakt van EcoStruxure GeoSCADA. Naast samenwerking op productniveau, zijn de eerste trainingen en projecten voor EcoStruxure Automation Expert al ingepland.

Sander van Dasselaar, VP Industrial Automation BeNe van Schneider Electric: “Ik ben bijzonder verheugd dat onze samenwerking binnen de watermarkt met deze stap intensiever wordt. Het is met Modderkolk zeer aangenaam samenwerken, omdat onze cultuur en werkwijze sterk overeenkomen. Persoonlijk kijk ik er naar uit om hier verder invulling aan te geven en ik ben ervan overtuigd dat onze bestaande en nieuwe relaties hiervan de vruchten gaan plukken.”

Simon de Luij, eigenaar van Modderkolk, voegt toe: “Niet alleen sluiten onze techniek en expertise goed op elkaar aan, maar we hebben vooral dezelfde visie op de markt en kunnen erg goed samenwerken. Daarnaast is de kennis en mate van ondersteuning die we krijgen van Schneider Electric erg waardevol.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024