Wouter Hoeffnagel - 13 maart 2024

Chris Baars benoemd tot CCO van True

Chris Baars is per maart 2024 benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) bij True. In deze functie richt hij zich op het versterken van True als strategisch partner van digital native Nederland. Ook focust hij op de samenwerking met bedrijven binnen The Digital Neighborhood waar True onderdeel van is.

Chris Baars benoemd tot CCO van True image

Vanuit een bedrijfskundige achtergrond heeft Baars voor zowel grote corporates zoals KPN als start-ups en scale-ups in de IT-branche gewerkt. Na een uitstap als algemeen directeur bij een bedrijf gericht op duurzaamheid miste hij de technologische kant en de complexiteit die bij technische oplossingen, zoals die van True, komt kijken. Baars: "Dit soort oplossingen is geen standaard transactie, geen standaard-antwoord op een vraag. Het gaat om de problemen die je voor je klant oplost. Zorgen dat je een oplossing levert waardoor je klant succesvoller wordt."

Groeipotentie

"True heeft als managed hosting provider en strategisch partner de potentie om een nog grotere speler in de markt van hosting en cloud infrastructuur te worden", zegt Baars. "Mijn overstap naar True is grotendeels bepaald door deze potentie en de mensen die bij True werken."

"Met onze samenwerking en propositie met zusterorganisatie Fullstaq vergroten we de markt voor True. Om daarin te groeien, kunnen we de expertise en ervaring van Chris goed gebruiken. Hij brengt een jarenlange ervaring mee van het segment van de klanten van True", zegt Marilou van Doorn, CEO van True. "Omdat Chris (commercieel) directeur van onder andere scale-ups is geweest, weet hij waar onze klanten tegenaan lopen. Wat belangrijk voor hen is. Waar hun uitdagingen liggen. Daardoor weet hij een technologische oplossing te vinden voor de business problemen van ons klantsegment."