Redactie - 14 maart 2024

Arrow Nederland presenteert de 4e Arrow Movie Night

Arrow Nederland kondigt met trots de vierde editie van de Arrow Movie Night aan, die op donderdag 11 april plaatsvindt in Pathé Leidsche Rijn, Utrecht. Dit jaar belooft het evenement een spectaculaire avond te worden met de allernieuwste toevoeging aan de Ghostbusters: "Ghostbusters: Frozen Empire".

Arrow Nederland presenteert de 4e Arrow Movie Night image

In een wereld waar Artificial Intelligence, ChatGPT, Copilot, Cybersecurity en de NIS2-richtlijn de boventoon voeren, biedt "Ghostbusters: Frozen Empire" een spannende afleiding met een nostalgische terugkeer naar de roots. De familie Spengler keert terug naar de iconische brandweerkazerne in New York, waar de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslaboratorium hebben ingericht om nog beter op spoken te jagen. De ontdekking van een oud voorwerp ontketent echter een kwaadaardige kracht die de helden van zowel het verleden als het heden dwingt samen te werken om hun stad, en de wereld, te beschermen tegen een dreigende nieuwe ijstijd.


Jeroen de Kam: “We nodigen de IT-markt uit om deel te nemen aan dit unieke evenement, waar technologie en entertainment samenkomen. Met plek voor 240 gasten begint de inloop om 17:30 uur, gevolgd door een walking dinner. Onze gasten krijgen de unieke kans om op de foto te gaan met Ghostbusters en ontvangen bovendien een exclusief cadeau als aandenken aan deze onvergetelijke avond.”


Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door: Microsoft, Fortinet, Lenovo, NetApp, Huawei, Tenable, F5 en Arrow Nederland.


Voor meer informatie en registratie, neem contact op met uw accountmanager bij Arrow Nederland of een van de deelnemende leveranciers.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024