Witold Kepinski - 21 maart 2024

ICT Group bereikt Master Level status in Schneider Electric Alliance Program

ICT Group, Europese leverancier van industriële technologische oplossingen, kondigt met trots de toetreding tot het Master Level van het “Schneider Electric Alliance Program” aan. Als onderdeel van deze exclusieve wereldwijde groep system integrators, profiteren klanten van ICT Group van nog meer geavanceerde oplossingen en uitstekende ondersteuning bij hun industriële automatiseringsbehoeften.

ICT Group bereikt Master Level status in Schneider Electric Alliance Program image

De Master Level status vertegenwoordigt het hoogste niveau binnen het programma en vormt het bewijs van de uitzonderlijke technische expertise, kwaliteit in projectuitvoering en de strategische betekenis van ICT Group voor Schneider Electric.

Samen de digitale transformatie vormgeven

Intensieve samenwerking is essentieel om gelijke tred te houden met de versnelde invoering van digitale transformatie. Het Schneider Electric Alliance Partner Program brengt een vakkundige dwarsdoorsnede van industriële automatiseringsprofessionals samen om co-innovatie te vergemakkelijken en klanten meer waarde te bieden. Master Alliance Partners werken samen in een uniek ecosysteem. Ze zijn in staat om een soepele systeemintegratie, interoperabiliteit en gebruiksgemak te bieden die van cruciaal belang zijn voor de industrie om snel en wendbaar in te kunnen spelen op veranderingen in de marktvraag.

Karim Henkens, CEO van ICT Group is bijzonder trots op het bereiken van het Master level. “Wij kijken uit naar de verdieping van onze samenwerking met Schneider Electric. Gezamenlijk versterken wij onze leidende positie in de integratie van industriële technologieën. Het is bovendien een erkenning van ons kennisniveau binnen Schneider Electric en naar de markt waarbij we ook voorop meelopen bij de introductie van nieuwe technologie zoals “Ecostruxure Automation Expert.”

Sander van Dasselaar, VP Industrial Automation – Schneider Electric BeNe: “Ik ben zeer verheugd dat ICT Group toetreedt tot het wereldwijde Master Alliance Partner netwerk. Dit is een belangrijke milestone die niet zomaar bereikt wordt. Dit bevestigt de intensieve samenwerking tussen de beide ondernemingen in de markt. Voor onze (bestaande) klanten gaat dit absoluut toegevoegde waarde bieden voor oplossingen op vraagstukken die betrekking hebben op duurzaamheid, digitalisatie en elektrificatie. Dit Master Alliance Partnership betekent ook intensievere samenwerking intern waarbij het uitgangspunt is een integraal verlengstuk van elkaar te zijn. Ik kijk er naar uit om hier verdere invulling aan te geven.”