Witold Kepinski - 27 maart 2024

FundGuard sluit 100 miljoen dollar Series C-financieringsronde

FundGuard, een cloud-native AI-platform voor beleggingsboekhouding, heeft de succesvolle sluiting aangekondigd van een 100 miljoen dollar Series C-financieringsronde. De ronde werd geleid door Key1 Capital en omvatte nieuwe investeerders zoals Euclidean Capital en fondsen beheerd door Hamilton Lane. Bestaande investeerders, waaronder Blumberg Capital en Team8, namen ook deel.

FundGuard sluit 100 miljoen dollar Series C-financieringsronde image

FundGuard transformeert investeringsactiviteiten door cloudtechnologie en AI te gebruiken om boekhoudkundige workflows te moderniseren. Het bedrijf heeft meer dan $150 miljoen opgehaald en bedient 's werelds toonaangevende financiële instellingen.

De financiering zal worden gebruikt voor productinnovatie en onboarding van nieuwe klanten. FundGuard is klaar voor verdere groei en marktuitbreiding.

Lior Yogev, CEO en medeoprichter van FundGuard: "Deze investeerdersronde weerspiegelt de voortdurende steun van de sector, het vertrouwen in onze waardepropositie en ons leiderschap."

Amit Pilowsky, mede-oprichter en managing partner van Key1 Capital: "FundGuard heeft een uniek platform ontwikkeld dat een tijdige, nauwkeurige en kostenefficiënte oplossing biedt voor beleggingsbeheerders."

John Lehner, president van FundGuard: "Met de steun van onze investeerders en ons team is FundGuard klaar voor verdere groei en marktuitbreiding."

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024