Witold Kepinski - 01 april 2024

Coro haalt 100 miljoen dollar op voor cyberbeveiliging MKB organisaties

Coro, een cyberbeveiligingsplatform voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), heeft 100 miljoen dollar aan Series D-financiering opgehaald. De ronde werd geleid door One Peak, met deelname van bestaande investeerders Impact Partners en Balderton Capital. Deze financiering brengt het totale opgehaalde bedrag in de afgelopen 24 maanden op 255 miljoen dollar. Coro zal de investering gebruiken om zijn marktdominantie te verstevigen en zijn missie te versnellen om het MKB en hun dienstverleners te voorzien van bedrijfsbrede cyberbeveiliging die voor iedereen toegankelijk is.

Coro haalt 100 miljoen dollar op voor cyberbeveiliging MKB organisaties image

Coro is een alles-in-één cyberbeveiligingsoplossing die een beveiligingssoftwareplatform op ondernemingsniveau biedt aan het MKB met eindpuntbescherming, e-mail- en gebruikersbescherming en netwerk- en cloudbescherming. MKB-bedrijven worden geconfronteerd met toenemende volumes en complexiteit van cyberaanvallen en hebben geen betaalbare oplossingen om hun tech-stack adequaat te beschermen. Dankzij het gebruiksvriendelijke platform van Coro kunnen IT-teams en hun partners 24/7 op een geautomatiseerde en betaalbare manier worden beschermd.

Coro's toewijding aan het beschermen en versterken van het MKB is een hoeksteen van het succes geweest, waardoor opmerkelijke groei is gestimuleerd en Coro binnen een paar jaar naar een marktleiderspositie is gekatapulteerd. In 2023 breidde Coro zijn klantenbestand uit in alle sectoren van de sector, waarbij voor het vijfde jaar op rij een drievoudige groei op jaarbasis werd gerealiseerd. Coro werd genoemd in de eerste Fortune Cyber ​​60 en in de 2023 Deloitte Technology Fast 500, als erkenning voor zijn prestaties als een van de snelstgroeiende cyberbeveiligingsbedrijven in Noord-Amerika.

De nieuwe financiering zal worden gebruikt om:

  1. Productinnovatie stimuleren : Coro zal doorgaan met het ontwikkelen van toonaangevende beveiligingsoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de MKB-markt door zowel organische groei als strategische overnames, na de succesvolle overname van Privatize in 2023.
  2. Kanaalpartners sterker maken : Coro zal zijn kanaalpartnerprogramma verder versterken en aanvullende ondersteuning en middelen bieden voor zijn Noord-Amerikaanse MSP- en resellernetwerk.
  3. Versnel de wereldwijde expansie door lokale marketing- en kanaalteams op te zetten en te investeren in merkbekendheid om Coro's internationale partners te ondersteunen.en hun visie uit te voeren en het team te ondersteunen in hun volgende fase van explosieve groei.”

“Nu Coro zich heeft gevestigd als een krachtpatser op het gebied van cyberbeveiliging voor de MKB-markt, is de volgende stap op onze reis het aanbieden van deze radicale aanpak aan zoveel mogelijk organisaties”, aldus Guy Moskowitz, CEO van Coro. “De beste manier waarop we dit mogelijk kunnen maken is via ons wereldwijde netwerk van partners van wereldklasse, die het gebruiksgemak en de eenvoud van Coro op schaal kunnen lanceren, waardoor de huidige chaos van het beheer van cyberbeveiliging tot stilstand komt.”

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024 V2