Witold Kepinski - 09 april 2024

Key2Control ontvangt innovatiesubsidie voor nieuwe registermodule

LIOF heeft besloten een innovatiesubsidie toe te kennen aan Key2Control uit Maastricht voor verdere softwareontwikkeling. Het LIOF InnovatieProject draagt bij aan een versnelde ontwikkeling van de bouw van de nieuwe Registermodule als integraal onderdeel van de Key2Control software.

Key2Control ontvangt innovatiesubsidie voor nieuwe registermodule image

De subsidie die Key2Control van LIOF (regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Limburg) ontvangt, valt onder het instrument InnovatieProject dat deel uitmaakt van het programma LimburgToekomstbestendig. 

De doorontwikkeling van de Key2Control software voldoet aan de vereisten die LIOF stelt om innovatieve software te ontwikkelen die niet alleen economische potentie heeft, maar ook impact heeft op maatschappelijke opgaven voor bedrijven en organisaties zoals digitalisering. 

Het programma LimburgToekomstbestendig draagt, door de impact op de maatschappelijke opgaven, bij aan een meer toekomstbestendige economische structuur. 

De toekenning van de subsidie aan Key2Control bewijst dus dat de Registermodule niet zomaar een goed idee is, maar ook daadwerkelijk maatschappelijke impact en economische waarde heeft voor de organisaties die hiermee gaan werken, zo meldt Key2Control.

Lees meer details hier.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024