Witold Kepinski - 12 april 2024

Deloitte en TeamViewer digitaliseren magazijnlogistiek

Deloitte en TeamViewer hebben hun krachten gebundeld om handmatige werkprocessen op de kritieke gebieden van supply chain en logistiek te digitaliseren. Het nieuwe partnerschap heeft tot doel vision picking tot de leidende standaard te maken voor complexe magazijnverzameloperaties, waarbij uitdagingen worden aangepakt die specifiek zijn voor de logistieke sector, zoals een steeds toenemende druk op de mondiale toeleveringsketens en een hoog personeelsverloop.

Deloitte en TeamViewer digitaliseren magazijnlogistiek image

Als eerste stap in de samenwerking streven Deloitte en Teamviewer ernaar om de krachtige combinatie van TeamViewer's vision picking-oplossing met het toonaangevende SAP Extended Warehouse Management (EWM) aan te bieden en te implementeren via de ervaren logistieke consultants van Deloitte. De oplossing is ontworpen voor eerstelijnswerkers en magazijnbeheerders en biedt voordelen zoals sneller, handsfree picken, minder fouten, verbeterde ergonomie op de werkplek en snellere onboarding. Magazijnbeheerders profiteren van realtime monitoring, controle over hun activiteiten en aanpasbare workflows. Dankzij de diepgaande consultancykennis van Deloitte kunnen bedrijven de oplossing zonder veel moeite met succes in hun magazijnen introduceren.

Stijn Van Hoof, SAP EWM & TM CoE Lead bij Deloitte, zegt: “Met dit partnerschap ondersteunen we klanten om hun logistieke processen digitaal te transformeren en hun meest urgente zakelijke uitdagingen op dit gebied aan te pakken. Bedrijven die SAP EWM gebruiken, kunnen naadloos profiteren van zowel de uitgebreide adviesdiensten van Deloitte als het toonaangevende AR-platform van TeamViewer om hun logistieke magazijnprocessen en de algehele efficiëntie van het picken te verbeteren.”

Jan Junker, EVP Sales EMEA bij TeamViewer, zegt: “De samenwerking met Deloitte is gebaseerd op een gemeenschappelijk doel: bedrijven ondersteunen bij hun digitale transformatie door middel van geavanceerde technologieën. Onze vision-picking-oplossing verbetert de handmatige magazijnprocessen aanzienlijk, wat resulteert in snellere werkzaamheden, betere nauwkeurigheid en een algehele hogere productiviteit. Bovendien vermindert het de training- en inwerktijd van werknemers in een omgeving met een hoog personeelsverloop. Ik kijk ernaar uit om de use cases uit te breiden en samen met Deloitte nieuwe mogelijkheden voor onze oplossing te verkennen.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024