Wouter Hoeffnagel - 14 april 2024

Dynatrace en Google Cloud versnellen digitale transformatie van klanten

Dynatrace, speler in unified observability en beveiliging, breidt zijn Go-to-Market (GMT)-partnership met Google Cloud uit. De samenwerking ondersteunt klanten bij het implementeren van het Dynatrace-platform op Google Cloud voor AI-powered analytics en automatisering van hun cloud-native omgevingen. De GMT omvat gezamenlijke sales- en marketinginitiatieven, waaronder workshops, marketingcampagnes en events.

Dynatrace en Google Cloud versnellen digitale transformatie van klanten image

“Cloud observability en beveiliging zijn essentieel voor succes in de moderne digitale wereld”, aldus Jay Snyder, SVP, Global Partner and Alliances bij Dynatrace. “Ze helpen organisaties om softwareontwikkeling en innovatie te versnellen, de gebruikerservaring te verbeteren en klanttevredenheid te boosten. Het Dynatrace-platform biedt leidende AI-powered observability en beveiliging voor moderne cloudomgevingen. Door ons partnership met Google Cloud uit te breiden maken we sneller resultaten mogelijk voor organisaties tijdens hun digitale transformatie en modernisatie.”

Al langer partner

Dynatrace en Google Cloud werken al langer samen; de nieuwe samenwerking bouwt voort op dit bestaande partnership. Als onderdeel hiervan kunnen klanten hun Google Cloud-budgetten gebruiken om het Dynatrace-platform aan te schaffen via de Google Cloud Marketplace. Hierdoor kunnen zij hun procurement en resources optimaliseren.

Daarnaast ondersteunt het Dynatrace-platform een uitgebreid aanbod van Google Cloud-services, waaronder Google Kubernetes Engine (GKE) Autopilot, Google Computing Engine, de operations suite van Google Cloud en Big-Query. Deze Dynatrace-integraties bieden klanten een unieke ervaring voor observability en beveiliging in hun Google Cloud-services en -applicaties.

Observability en security workloads beheren

“We zijn verheugd om ons partnership met Dynatrace uit te breiden en nog verder te verbeteren hoe klanten observability en security workloads beheren”, zegt Ritika Suri, Director of Technology Partnerships bij Google Cloud. “Door het combineren van de vertrouwde infrastructuur van Google Cloud met AI-powered observability van Dynatrace kunnen we verbeteren hoe organisaties software-applicaties ontwikkelen, implementeren, beheren en beveiligen.”

“Naarmate de markt voor cloudgebaseerd beheer en observability-oplossingen blijft groeien, biedt de gecombineerde kracht van Dynatrace en Google Cloud een aantrekkelijke propositie voor organisaties die hun digitale prestaties willen verbeteren en innovatie willen stimuleren”, aldus Brian Hoard, Director Infrastructure and Application Modernization bij SADA, een Insight Company. “SADA bevindt zich in een unieke positie om organisaties te helpen deze krachtige combinatie te benutten. Ons toegewijde team van experts helpt klanten het volledige potentieel van het Dynatrace-platform te ontsluiten en tegelijkertijd hun uitgaven aan Google Cloud-services te optimaliseren, zodat ze de meeste waarde uit hun investeringen halen.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024