Witold Kepinski - 16 april 2024

Glaspoort en Circet slaan handen ineen op bedrijventerreinen

Glaspoort en Circet bundelen nu ook hun krachten voor de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen. Met deze samenwerking zet Glaspoort een belangrijke stap richting verdere groei en kan zij ondernemend Nederland nog sneller aansluiten op het supersnelle en betrouwbare glasvezelnetwerk van Glaspoort

Glaspoort en Circet slaan handen ineen op bedrijventerreinen image

Glaspoort, bouwer en beheerder van glasvezelnetwerken, heeft gekozen voor een uitbreiding van de samenwerking met Circet vanwege hun kennis en ervaring op het gebied van glasvezelinfrastructuren.

"Met Circet aan onze zijde kunnen we de snelheid en continuïteit van de glasvezelaanleg borgen", aldus Martin Wanschers, COO van Glaspoort.

Eswin van Hal, Sales Director van Circet, voegt daaraan toe: “We zijn als Circet verheugd dat we de bestaande samenwerking met Glaspoort kunnen uitbreiden met een mooi werkpakket op bedrijventerreinen. Wij kijken ernaar uit om de komende jaren nog intensiever met elkaar aan de slag te gaan".

De komende jaren sluit Glaspoort 1,2 miljoen bedrijven en huishoudens aan op een supersnel en stabiel glasvezelnetwerk, zodat ze klaar zijn voor de digitale toekomst.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024