Witold Kepinski - 16 april 2024

Broadcom CEO Hock Tan: VMware-klanten profiteren van vereenvoudigde producten, lagere prijzen en meer keuze

In een blogbericht schetst Hock Tan, CEO van Broadcom, de visie van het bedrijf voor VMware-klanten. Tan benadrukt de toewijding van Broadcom aan het leveren van innovatieve, eenvoudige en concurrerende producten die klanten helpen hun digitale transformatie te versnellen.

Broadcom CEO Hock Tan: VMware-klanten profiteren van vereenvoudigde producten, lagere prijzen en meer keuze image

Een veranderend landschap vereist voortdurende evolutie

Tan erkent dat het veranderende IT-landschap vereist dat bedrijven zich voortdurend aanpassen. "We luisteren naar onze klanten en vertalen hun feedback naar een alomvattende go-to-market-strategie voor VMware Cloud Foundation (VCF)," zegt hij.

Vereenvoudiging en lagere prijzen

Een van de belangrijkste veranderingen is de vereenvoudiging van het VCF-portfolio. "We hebben de prijs van VCF drastisch verlaagd om de acceptatie door klanten te bevorderen," aldus Tan. "We bieden nu twee kernoplossingen: VCF en VMware vSphere Foundation (VVF)."

Meer keuze en flexibiliteit voor klanten

Naast lagere prijzen biedt Broadcom VMware-klanten ook meer keuze en flexibiliteit. "We willen dat eindklanten de volledige vrijheid hebben om hun werklasten te verplaatsen van hun eigen datacenters naar cloudproviders en tussen cloudproviders," zegt Tan. "We standaardiseren de maatstaf voor onze prijzen bij cloudproviders naar per-core-licenties en bieden licentieportabiliteit voor VCF."

Overgang naar een abonnementsmodel

Ten slotte gaat VMware over naar een abonnementsmodel. "Abonnementslicenties zorgen ervoor dat klanten over het nieuwste en beste op het gebied van VCF beschikken, terwijl ze de voorspelbaarheid bieden die nodig is om voortdurende innovatie te stimuleren," legt Tan uit. "De overgang naar abonnementsprijzen heeft geen invloed op de mogelijkheid van onze klanten om hun bestaande eeuwigdurende licenties te gebruiken."

Toewijding aan klanttevredenheid

Tan concludeert zijn blogbericht door de toewijding van Broadcom aan klanttevredenheid te benadrukken. "We blijven van onze klanten leren hoe we hen het beste kunnen voorbereiden op succes," zegt hij. "We zullen snel blijven bewegen, innoveren en onze go-to-market-strategie blijven ontwikkelen ten behoeve van onze klanten op de lange termijn."

Belangrijkste punten uit het blogbericht:

  • Broadcom verlaagt de prijs van VCF en vereenvoudigt het portfolio met twee kernoplossingen: VCF en VVF.
  • Het bedrijf biedt klanten meer keuze en flexibiliteit door licentieportabiliteit voor VCF mogelijk te maken.
  • VMware gaat over naar een abonnementsmodel om voortdurende innovatie te stimuleren.
  • Broadcom blijft toegewijd aan het leveren van producten die voldoen aan de behoeften van VMware-klanten.
BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024