Witold Kepinski - 19 april 2024

Hitachi Vantara introduceert Virtual Storage Platform One

Nu bedrijven worden geconfronteerd met ongekende uitdagingen bij het beheren van gegevens door de proliferatie van generatieve AI, cloudtechnologieën en exponentiële datagroei, heeft Hitachi Vantara, de dochteronderneming voor gegevensopslag, infrastructuur en hybride cloudbeheer van Hitachi, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Hitachi Virtual Storage Platform One Het hybride cloudplatform staat klaar om de manier te transformeren waarop organisaties hun data beheren en benutten in het huidige snel evoluerende technologische landschap.

Hitachi Vantara introduceert Virtual Storage Platform One image

Nu organisaties moeite hebben met het schalen van data en het moderniseren van applicaties in een complexe, gedistribueerde multi-cloudinfrastructuur, is de behoefte aan een uitgebreide databeheeroplossing voor alle datatypen nog nooit zo cruciaal geweest. Uit de resultaten van een recente TDWI Data Management Maturity Assessment (DMMA) blijkt dat 71% van de IT-experts het erover eens is dat hun organisatie data waardeert, terwijl slechts 19% zegt dat er een sterke datamanagementstrategie aanwezig is. Complicerende zaken zijn de toenemende cyberaanvallen, waardoor bedrijfsleiders zich steeds meer zorgen maken over de veiligheid en veerkracht. Uit een recent onderzoek blijkt dat 68% van de IT-leiders zich zorgen maakt dat de data-infrastructuur van hun organisatie veerkrachtig genoeg is.

Virtual Storage Platform One-producten die nu beschikbaar zijn, zijn onder meer:

  • Virtueel opslagplatform Eén SDS-blok
  • Virtueel opslagplatform Eén SDS Cloud
  • Virtueel opslagplatform Eén bestand

Virtual Storage Platform One vereenvoudigt de infrastructuur voor bedrijfskritische toepassingen, met de nadruk op de beschikbaarheid van gegevens en krachtige maatregelen voor de veerkracht en betrouwbaarheid van gegevens, waaronder het beperken van risico's zoals downtime, productiviteitsverlies en beveiligingsbedreigingen.

“Virtual Storage Platform One is transformerend in het opslaglandschap omdat het gegevens verenigt en flexibiliteit biedt, ongeacht of uw gegevens zich in een on-premise, cloud of softwaregedefinieerde omgeving bevinden”, aldus Octavian Tanase, Chief Product Officer van Hitachi Vantara. “Bovendien is het platform gebouwd met veerkracht in het achterhoofd, waardoor 100% databeschikbaarheid, moderne opslaggarantie en effectieve capaciteit voor al zijn oplossingen wordt gegarandeerd, waardoor organisaties eenvoud op schaal worden geboden en een onbreekbare databasis voor de hybride cloud.”

Virtual Storage Platform One pakt de uitdagingen van modern databeheer aan door de beperkingen van datasilo’s te elimineren en elk stukje informatie samenhangend te laten werken en met de flexibiliteit om gemakkelijk op of af te schalen, waardoor data kunnen gedijen in een omgeving die prioriteit geeft aan efficiëntie en efficiëntie. snelheid. Daarnaast is Virtual Storage Platform One SDS Cloud beschikbaar in AWS Marketplace, een digitale catalogus met duizenden softwarelijsten van onafhankelijke softwareleveranciers waarmee u eenvoudig software kunt vinden, testen, kopen en implementeren die op Amazon Web Services (AWS) draait. Dit biedt bedrijven een naadloze integratie en toegankelijkheid om Hitachi Vantara's geavanceerde datamanagementoplossingen binnen AWS te benutten.

Een nieuw tijdperk van gegevensbeheer

De kern van Virtual Storage Platform One wordt gevormd door een uniform data-ecosysteem dat blok- en bestandsopslag naadloos integreert, waardoor datasilo's en gefragmenteerde landschappen worden geëlimineerd. Virtual Storage Platform One wordt aangedreven door het Hitachi Storage Virtualization Operating System (SVOS) en zorgt ervoor dat elk stukje informatie wordt verzameld, geïntegreerd en toegankelijk vanaf elk apparaat of elke locatie, waardoor het gemakkelijker wordt om hun bedrijf te openen, te bekijken en te voeden.

Het hybride cloudplatform onderscheidt zich met factoren die het databeheerlandschap opnieuw definiëren:

  • One Data Plane : uitbreiding van ons opslagportfolio naar de publieke cloud met Virtual Storage Platform One SDS Cloud dat native op AWS draait.
  • Eenvoudig verbruik : automatiseer virtueel opslagplatform Eén SDS-blok en cloud met Ansible-playbooks die vanaf de lancering beschikbaar zijn op Github.
  • Cloudobservabiliteit : Eindgebruikers krijgen inzicht in hun gehele portfolio in één dashboard met Hitachi Ops Center Clear Sight.
  • Versnelde bestandsopslag : Vereenvoudigd en versneld virtueel opslagplatform Eén bestand betekent dat er ongestructureerde gesprekken op tafel liggen. Nu met 100% gegarandeerde databeschikbaarheid.

Extra Virtual Storage Platform One-producten zullen later dit jaar beschikbaar zijn

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei