Wouter Hoeffnagel - 19 april 2024

Kees Antens is de nieuwe CFO van Welten Groep

Kees Antens (foto) is per 11 april 2024 benoemd tot nieuwe CFO (ad interim) van detacheringsbedrijf Welten Groep. Hij gaat samenwerking met Thijs Vermaat, die per mei de rol van CEO op zich neemt.

Kees Antens is de nieuwe CFO van Welten Groep image

Antens neemt ruime ervaring mee naar de organisatie als CFO en businesscoach. Hij begon in 2002 zijn carrière als businesscontroller (in diverse MT's) bij ING, waarna hij de overstap maakte naar SNS Reaal. Hierna werd Antens financieel eindverantwoordelijke bij Schoenfabriek Van Bommel. Hij vervolgde later zijn loopbaan als financieel directeur bij opleidingsinstituut Lindenhaeghe. Zijn laatste rol vervulde hij als CFO bij vervoersbedrijf Qbuzz, om nu als CFO bij Welten Groep te starten.

“Ik heb veel zin om bij deze mooie organisatie aan de slag te gaan. Samen met mijn bevlogen collega’s gaan we Welten Groep klaarstomen voor de toekomst!” aldus Antens. Vermaat: ”Ik ben erg blij met de komst van Kees. Hij brengt de juiste ervaring en energy om samen met de rest van de organisatie Welten Groep succesvol te maken in de volgende fase.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei