Witold Kepinski - 22 april 2024

Ronald van Heek verlaat BPSOLUTIONS

Ronald van Heek, Chief Commercial Officer bij BPSOLUTIONS in Utrecht, verlaat het bedrijf. Dit meldt hij in een LinkedIn update.

Ronald van Heek verlaat BPSOLUTIONS image

Van Heek meldt onder andere op LinkedIn: "Na vijf jaar van transformatie en persoonlijke en zakelijke groei is het voor mij tijd om in mei de overstap te maken van BPSOLUTIONS. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik deel mocht uitmaken van dit geweldige bedrijf. Samen zijn we erin geslaagd grote successen te boeken, vooral in onze snelgroeiende Cloud & Managed Services-activiteiten, ondanks de uitdagingen van de afgelopen jaren als gevolg van COVID. 

Samen zijn we erin geslaagd om één van de toonaangevende Cloud & Managed Services Providers van Nederland te worden! Ik wil mijn diepste dankbaarheid uitspreken aan mijn collega’s, klanten en partners voor het onvergetelijk maken van mijn tijd bij BPSOLUTIONS. Ook al ben ik niet meer op kantoor, ik ben altijd beschikbaar om contact te houden

Ik ben benieuwd wat de toekomst brengt en kijk uit naar het vinden van een nieuwe en opwindende uitdaging in de IT-dienstenmarkt. Nogmaals bedankt voor een geweldige vijf jaar, en ik wens iedereen het allerbeste bij hun toekomstige inspanningen."

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024