Wouter Hoeffnagel - 26 april 2024

Vooruit wint aanbesteding front-end ICT-hardware van Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam

Vooruit, leverancier van ICT-oplossingen, wint een Europese aanbesteding van Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam. Het bedrijf is mede-raamcontractant voor levering en diensten ten behoeve van front-end ICT hardware bij de Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam.

Vooruit wint aanbesteding front-end ICT-hardware van Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam image

Deze Raamovereenkomst tussen de MSA en Vooruit geldt voor de levering van ICT-hardware zoals laptops, desktops, aanverwante apparatuur zoals beeldschermen en toetsenborden, en tablets aan alle Montessori scholen in het Voortgezet Onderwijs in Amsterdam gedurende de komende jaren. De Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam, die momenteel onderwijs verzorgt aan ruim 6.000 leerlingen, heeft Vooruit geselecteerd op basis van een passend aanbod voor haar doelgroep.

"We zijn verheugd om door de Stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam te zijn gekozen als leverancier en dienstverlener van front-end ICT-hardware," aldus Maaike Dekkers-Duijts (foto), CEO van Vooruit. "Ons team is vastbesloten om de scholen te voorzien van betrouwbare en innovatieve technologieën en uit te groeien tot een betrouwbare partner voor zowel studenten als medewerkers."

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024