Wouter Hoeffnagel - 03 mei 2024

IT-recruitmentbureau CHRLY breidt uit naar Nederland

IT-recruitmentbureau CHRLY breidt zijn activiteiten uit naar Nederland. Naast Portugal en België betreedt CHRLY nu ook de markt in Nederland en Luxemburg.

IT-recruitmentbureau CHRLY breidt uit naar Nederland image

CHRLY is het in 2021 opgerichte IT-recruitmentbureau van IT-serviceprovider Fujitsu, en zet daarbij in op duurzame IT en de persoonlijke benadering. Het stelt het persoonlijke profiel van de kandidaat centraal, en stelt daarna pas het cv op. De IT-recruiter richt zich op een breed scala aan IT-profielen, onder meer op ServiceNow, Application Management en Infrastructure.

Uitgebreide IT-kennis

Fujitsu was in 2020 bezig met een digitaal transformatietraject, waar recruitment een belangrijk onderdeel van was. Dit leidde tot de oprichting van CHRLY. Volgens Maxime Cools, General Manager van CHRLY, was dit een logische stap voor Fujitsu: “Mensen vormen een essentieel onderdeel van de IT-dienstverlening die wij als IT-bedrijf bieden. We beschikken over de kennis, hebben een uitgebreid netwerk en begrijpen de behoeften en uitdagingen van IT-organisaties. We blijven doorgaan tot we de perfecte kandidaat hebben gevonden.”

CHRLY kan niet alleen helpen bij het vinden van kandidaten, maar het recruitmentteam kan ook tijdelijk versterking bieden aan de recruitmentafdeling van een organisatie, zowel in-house als op afstand. Daarnaast investeert CHRLY in jong talent en blijft het kandidaten continu opleiden.

Cools: “Door onze focus op het individu kunnen we meerdere vacatures tegelijkertijd voorleggen, dus ook andere vacatures dan waar de kandidaat op heeft gereageerd. Zo selecteren we bijvoorbeeld op basis van geografische locatie, vaardigheden en persoonlijke interesses, waardoor een kandidaat vaak vijf tot zes richtingen heeft om op te reageren. Gemiddeld vinden onze consultants binnen 48 uur een aantal geschikte kandidaten, wat twee tot drie keer sneller is dan onze concurrenten.”

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024