Witold Kepinski - 08 mei 2024

Inetum lanceert zijn Gen AI Factory

Inetum kondigt de lancering van zijn "Gen AI Factory" aan. Dit aanbod bundelt de expertise van Inetums teams, de innovaties van zijn partners op het gebied van generatieve artificiële intelligentie en de best practices die zijn opgedaan tijdens de jaren ervaring die Inetum al opdeed op het gebied van AI. Met dit initiatief versterkt Inetum zijn engagement voor collaboratieve innovatie, met als doel het volledige potentieel van Gen AI te benutten voor zijn klanten.

Inetum lanceert zijn Gen AI Factory image

Inetums Gen AI Factory zal het maximum uit Gen AI halen, de toepassing ervan stimuleren en de waarde ervan voor haar klanten versterken door ondersteuning te bieden:

  • Bij de acculturatie, waarbij teams worden geholpen bij het kiezen van de meest geschikte modellen en technologieën.
  • Bij de kwalificatie van de zakelijke uitdagingen en van hun haalbaarheid, door de selectie van technologische oplossingen en architecturen te faciliteren, en winstgevendheidsanalyses te leiden om de projecten van klanten te concretiseren.
  • Tijdens de experimentatiefase, door de begeleiding van het gebruik van demonstratiemodellen, prototypes en producten die minimaal levensvatbaar zijn.
  • Tijdens de opschalingsfase, voor het implementeren van Gen AI-oplossingen met behulp van acceleratoren en partners, en voor het opzetten van bewezen opleidingsmethodologieën voor medewerkers.

‘Dankzij onze Gen AI Factory is Inetum erin geslaagd vaardigheden te combineren uit uiteenlopende domeinen zoals consulting, expertise, integratie, support en onderhoud. Inetum heeft knowhow ontwikkeld met klanten in de verzekerings- en banksector, gebaseerd op belangrijke use cases. Onze Gen AI-oplossingen bieden onderscheidende expertise voor een verscheidenheid aan scenario's, waaronder de toegankelijkheid, de integratie van chat agents voor klanten en medewerkers, en de uitrol van Copilot-oplossingen', zegt Cédric Fernandez, COO Solutions Global Business Line bij Inetum Group.
‘In België zijn we ook reeds actief bezig met Gen AI bij onze klanten en hebben we al concrete use cases lopen in onder andere de financiële sector rond de interne acculturatie van Gen AI. Met de lancering van de Gen AI Factory kunnen we het Gen AI-aanbod voor onze klanten in België versterken’, voegt Ben Vicca, Director Solutions van Inetum België, toe.

Meer investeren in generatieve AI

Als pionier op het gebied van Gen AI heeft Inetum een trainingsprogramma "Do you speak Gen AI?" geïmplementeerd, gericht op het vergroten van de vaardigheden van alle 28.000 medewerkers. Dit leuke en toegankelijke programma is beschikbaar in verschillende talen en stelt werknemers in staat om hun vaardigheden voortdurend te verbeteren.
Door te investeren in Gen AI anticipeert Inetum op toekomstige trends in de markt. Dankzij dit initiatief zijn Inetums medewerkers in staat om geavanceerde technologische oplossingen aan te reiken die hun klanten uitgebreide ondersteuning bieden en zo bijdragen aan het creëren van duurzame waarde.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024