Witold Kepinski - 07 mei 2024

LevelBlue is nieuwe joint venture naam met AT&T en WillJam Ventures

Tijdens de RSA-conferentie 2024 in San Francisco is LevelBlue gelanceerd – een joint venture met AT&T en WillJam Ventures, om een ​​nieuw, zelfstandig beheerd bedrijf voor beveiligingsdiensten te vormen.

LevelBlue is nieuwe joint venture naam met AT&T en WillJam Ventures image

LevelBlue is een joint venture met AT&T en vormt een nieuwe, zelfstandig beheerde cybersecurity-organisatie die organisaties helpt om hun digitale infrastructuur te beschermen.

In het huidige dynamische dreigingslandschap, waar technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en cloud computing steeds belangrijker worden, is cyberbeveiliging een absolute noodzaak voor organisaties. LevelBlue biedt beheerde beveiligingsdiensten en ongeëvenaarde expertise, zodat organisaties niet langer hoeven te kiezen tussen beveiliging en innovatie.

De organisatie biedt een breed scala aan diensten, waaronder:

  • Beheerde beveiligingsdiensten: LevelBlue helpt organisaties om hun beveiligingsbehoeften te vereenvoudigen door hun team te versterken met strategische expertise.
  • Cyberbeveiligingsadvies: Het ervaren adviesteam van LevelBlue kan organisaties helpen bij het identificeren van hun topprioriteiten op het gebied van cyberbeveiliging, het ontwerpen van een veilige IT-omgeving en het proactief identificeren van cyberrisico's.
  • Bedreigingsinformatie: LevelBlue's platform, verrijkt met machine learning en beveiligingsexpertise, helpt organisaties om proactief bedreigingen te identificeren en de detectie en reactie op bedreigingen te versnellen.
  • Ondersteuning van het Continue Security Operations Center (SOC): LevelBlue biedt 24/7/365 monitoring en ondersteuning vanuit vier mondiale SOC's en drie mondiale Network Operations Centers (NOC's).

Bescherming

"Het snel evoluerende cyberbeveiligingslandschap van vandaag vereist dat organisaties deskundige middelen inzetten voor voortdurende bescherming tegen opkomende bedreigingen," aldus Bob McCullen, voorzitter en CEO van LevelBlue en Managing Partner van WillJam Ventures. "LevelBlue's geavanceerde cyberbeveiligingsmogelijkheden, onze gezamenlijke investering met AT&T en ons vermogen om te innoveren zullen onze klanten en de sector nu en in de toekomst goed van dienst zijn."

"Deze joint venture stelt ons in staat om de evoluerende cyberdreigingen een stap voor te blijven en innovatie op het gebied van cyberbeveiliging te bevorderen," aldus Rick Welday, EVP van AT&T Enterprise Markets. "We kijken uit naar de kansen die LevelBlue op de markt brengt."

LevelBlue heeft meer dan 1.000 werknemers wereldwijd. AT&T behoudt een minderheidsbelang in de nieuwe entiteit en heeft een vertegenwoordiging in de raad van bestuur.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024