Witold Kepinski - 08 mei 2024

ICT-dienstverleners VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

VBVB-ICT, een ICT-dienstverlener gevestigd in Amsterdam en onderdeel van de Futureproof Group, kondigt de overname aan van I&O Netsys. I&O Netsys, gevestigd in Amsterdam en opgericht door Mark Bais, heeft een reputatie opgebouwd als ICT-dienstverlener in de non-profit en culturele sector in de Randstad. Samen worden ze een van de grootste ICT-dienstverleners in Nederland in de non-profit en culturele sector.

ICT-dienstverleners VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten image

Bais benadrukt het belang van deze samenwerking: "Vanwege de snelle ontwikkelingen van het ICT-landschap en onze toewijding om onze klanten optimaal te bedienen, heeft I&O Netsys aansluiting gezocht bij de andere specialist in de regio Amsterdam: VBVB-ICT. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met VBVB-ICT niet alleen ons succes zal bevorderen, maar ook onze positieve relaties met klanten en partners verder zal versterken!"

Bais zal gedurende een periode van minstens drie maanden betrokken blijven bij de organisatie en helpen bij een zorgvuldige overdracht aan het managementteam van VBVB-ICT. De dagelijkse leiding van zowel I&O Netsys als VBVB-ICT zal bij Femke Brouwer-Hobbelen als algemeen directeur liggen. Femke kijkt met enthousiasme uit naar de samenwerking met het team, de klanten en partners van I&O Netsys.

'Meer toegevoegde waarde bieden'

Femke Brouwer-Hobbelen: “Beide organisaties passen erg goed bij elkaar en vullen elkaar erg goed aan, zowel in kennis als in dienstenaanbod. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden. Onze professionals delen niet alleen een passie voor ICT, maar hechten ook veel belang aan service en klantgerichtheid. Binnenkort zullen VBVB-ICT en I&O Netsys zich samen op één locatie in het centrum van Amsterdam vestigen.’’

De combinatie van VBVB-ICT en I&O Netsys streeft naar verdere groei in de regio Amsterdam en daarbuiten, door te profiteren van elkaars krachten en de gezamenlijke omvang. De samenwerking binnen Futureproof Group biedt verdere voordelen en mogelijkheden, waaronder gedeelde expertise en uitgebreide kennis en ervaring van andere onderdelen binnen de groep, financiële stabiliteit en schaalvoordelen.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024