Witold Kepinski - 10 mei 2024

Boomi verwerft APIIDA en Cloud Software Group activa om API-beheer te vereenvoudigen

Boomi, speler op het gebied van intelligente integratie en automatisering, heeft de overname aangekondigd van APIIDA's gefedereerde API-beheeractiviteiten en API-beheermiddelen van Cloud Software Group. Deze overnames versterken Boomi's platform en stellen bedrijven in staat om snel en veilig bedrijfswaarde te leveren via API-producten in één end-to-end platform.

Boomi verwerft APIIDA en Cloud Software Group activa om API-beheer te vereenvoudigen image

"API's zijn de levensader van moderne software- en applicatieontwikkeling en vormen de hoeksteen van moderne architecturen die bedrijven in staat stellen wendbaar te blijven en effectief te concurreren", aldus Steve Lucas, CEO van Boomi. "De toenemende cloudadoptie en de explosieve groei van API's hebben echter de traditionele IT-infrastructuren ontwricht. Met deze overnames bestrijden we de operationele overhead en wildgroei van API's door een robuuste, federatieve API-beheeroplossing op bedrijfsniveau te bieden, waarmee klanten in één end-to-end platform kunnen voorzien, ontdekken, beveiligen en oneindig schalen."

Vereenvoudigd AP-beheer en meer schaalbaarheid

De overname zorgt voor:

  • Vereenvoudigd API-beheer: APIIDA's federatieve API-beheer breidt Boomi's portfolio uit en biedt een centrale plek om API's te ontdekken, beheren en inrichten, ongeacht de gateway van de leverancier. Dit vermindert complexiteit en kosten, stimuleert innovatie en verbetert de beveiliging en het beheer van API's.
  • Verbeterde schaalbaarheid en beveiliging: De API-beheermiddelen van Cloud Software Group stellen Boomi in staat om schaalbaarheid en beveiliging op ondernemingsniveau te bieden, waardoor het platform voldoet aan de eisen van de meest veeleisende markten.

Met deze overnames is Boomi beter gepositioneerd om bedrijven te helpen:

  • De time-to-market te verkorten
  • De API-adoptie te versnellen
  • De beveiliging en het beheer van API's te verbeteren
  • De digitale transformatie te versnellen
Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024 V2