Wouter Hoeffnagel - 17 mei 2024

Sarika Khanna aan de slag als Chief Product Officer bij AuditBoard

AuditBoard benoemt Sarika Khanna is benoemd tot Chief Product Officer (CPO). In deze rol is Khanna verantwoordelijk voor het innoveren van het cloudgebaseerde platform voor audit-, risico-, compliance- en ESG-management en het stimuleren van de wereldwijde groei.

Sarika Khanna aan de slag als Chief Product Officer bij AuditBoard image

Khanna richt zich in de functie van CPO op het stimuleren van klantgerichte innovatie en het leiden van de productstrategie en visie van het bedrijf. Met meer dan 25 jaar C-level ervaring en diepgaande domeinexpertise als Chief Product Officer bij B2B- en SaaS-organisaties brengt Khanna waardevolle inzichten. Haar meest recente rol was als Chief Product Officer voor B2B SaaS customer & employee experience platform Medallia. Khanna bekleedde eerder leiderschapsposities bij Oracle, SAP, CallidusCloud en Litmos.

AuditBoard benoemt daarnaast Haibei (Happy) Wang is benoemd tot Chief Technology Officer (CTO), waarbij ze zich zal concentreren op het toezicht op technologie- en ontwikkelingsstrategieën evenals gerelateerde mondiale functies voor het bedrijf. Ze zal als strategisch leider fungeren voor de technologieafdeling, waarbij Wang de technologische roadmap blijft vormgeven en innovatie bevordert. Verder is Kevin Jhangiani aangesteld als Chief Architect Officer (CAO), met de verantwoordelijkheid voor het vormgeven van de architectuurstrategie voor het platform.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024