Witold Kepinski - 19 mei 2024

Laatste mogelijkheid inschrijven netwerkdiner voor IT-beslissers Rijksoverheid

IT-beslissers, die werkzaam zijn bij de Nederlandse overheid, zijn op donderdagavond 23 mei 2024 van harte welkom op het Publieke ▪ Private IT Diner, een exclusieve bijeenkomst die de top van de Nederlandse IT-sector samenbrengt. Dit exclusieve diner in Sociëteit De Witte in Den Haag, georganiseerd door Danny Frietman en Pieter Hasselaar in samenwerking met Martijn Kregting en Witold Kepinski van Dutch IT Leaders, biedt een ongeëvenaarde kans om te netwerken met collega's en prominente IT-bedrijven. Er is grote interesse en er zijn nog een paar plekken over.

Laatste mogelijkheid inschrijven netwerkdiner voor IT-beslissers Rijksoverheid image

In de elegante ambiance van Sociëteit De Witte komen vooraanstaande IT-beslissers uit de overheid en C-level executives van toonaangevende IT-bedrijven samen voor een avond van inspirerende keynotes, diepgaande discussies en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Dit diner biedt IT-beslissers die werkzaam bij de Rijksoverheid een unieke kans tot netwerken, met gelijkgestemden trends te bespreken zoals Data & AI, cybersecurity en cloud. Er is nog zeer een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij om uw deelname te bevestigen en deze unieke kans te pakken.

Deze avond is meer dan een diner. Het is een platform om gezamenlijk de digitalisering van de overheid te versnellen. Uw aanwezigheid draagt bij aan een fundament voor innovatie, waarbij publieke en private sectoren samenwerken aan technologische vooruitgang.

Wil je meer weten of deelnemen? Neem dan contact op met: Peter Reyneveld p.reyneveld@dutchitmedia.nl / 0611884784

Programma

Ontvangst met netwerkborrel vanaf 18.00 uur.

Vanaf 19.00 uur een diner met inspirerende keynotes van onder andere Eva Heijblom, directeur-generaal Digitalisering en Overheidsorganisatie bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Uitgebreide gelegenheid voor netwerken

After drinks tot 23.00 uur

Thema's van de avond:


Data & AI: Verken de voorhoede van technologische innovatie.

Cybersecurity: Wissel kennis uit over het beschermen van onze digitale toekomst.

Cloud: Duik in de wereld van cloud computing en zijn impact op de publieke sector.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024