Witold Kepinski - 24 mei 2024

Dell: APEX as a service is katalysator voor multicloud innovatie

Dell Technologies kondigt nieuwe nieuwe APEX Storage for Public Cloud-verbeteringen. Deze maken het voor organisaties mogelijk om niet alleen werklasten naar de cloud te verplaatsen, maar deze ook met betere prestaties uit te voeren en tegelijkertijd de kosten te optimaliseren aldus de tech leverancier.

Dell: APEX as a service is katalysator voor multicloud innovatie image

De onlangs aangekondigde APEX File Storage voor Microsoft Azure levert bijvoorbeeld 6x betere clusterprestaties, aldus Dell.

Om die opslag eenvoudig en veilig te beheren over meerdere opslagtypen die in openbare clouds en on-premises worden geïmplementeerd, breiden we de APEX Navigator SaaS-mogelijkheden uit:

APEX Navigator voor Multicloud Storage voegt nu ondersteuning toe voor APEX File Storage voor AWS, en Azure staat later dit jaar gepland.

APEX Navigator voor Kubernetes levert nieuw Kubernetes persistent opslagbeheer voor Dell PowerFlex en binnenkort Dell PowerScale en Dell APEX Cloud Platform voor Red Hat OpenShift.

Cloud Platform

Dell ziet ook dat steeds meer organisaties AI-apps uitrollen met behulp van Azure AI en Red Hat OpenShift AI. Dell AI-oplossingen op gezamenlijk ontworpen APEX Cloud Platforms bieden volgens Dell een vertrouwde routekaart om snel AI-gestuurde bedrijfsresultaten te bereiken. Klanten kunnen sneller aan de slag met hun AI-initiatieven, dankzij de geautomatiseerde implementatiemogelijkheden van APEX Cloud Platform die IT 90% snellere implementatietijden opleveren:

Dell APEX Cloud Platforms bieden nu gevalideerde ontwerpen voor AI-oplossingen, voor een snellere implementatie van AI-apps.

RedHat OpenShift. Versnelde implementatie van digitale assistenten met Red Hat OpenShift AI en op AI gebaseerde spraakherkenning met NVIDIA RIVA-software

Microsoft Azure. Transcriptie- en vertaalapp met Azure AI-services

APEX Cloud Platforms voegen ook krachtigere GPU-opties toe om de infrastructuur af te stemmen op AI-behoeften, waaronder NVIDIA L40S GPU's.

AI-inzichten

Al bijna tien jaar kunnen klanten gebruik maken van Dell's AI-aangedreven infrastructuurmonitoring op het gebied van gezondheid, cyberbeveiliging en duurzaamheid. Als reactie op hun behoefte aan bredere waarneembaarheid en meer AI-gedreven inzichten, kondigt Dell een aanzienlijke uitbreiding van zijn mogelijkheden aan met APEX AIOps .

Deze AI-gestuurde SaaS-oplossing vereenvoudigt IT-operaties in de gehele digitale infrastructuur via drie geïntegreerde mogelijkheden: infrastructuurobservatie, applicatieobservatie en incidentbeheer.

IT kan de ruis van duizenden waarschuwingen terugdringen tot afzonderlijke, actiegerichte incidenten, wat resulteert in 93% minder door klanten gerapporteerde problemen. 

En met de nieuwe Dell APEX AIOps Assistant kunnen IT-beeheerders met hun infrastructuur 'praten' om snelle, betrouwbare en eenvoudige antwoorden te krijgen over elke apparaat, voor alle Dell-infrastructuur.

Lees meer in de Dell blog.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024