Witold Kepinski - 27 mei 2024

Dell Technologies introduceert APEX Navigator for Kubernetes

Dell Technologies is verheugd om APEX Navigator uit te breiden met de beschikbaarheid van APEX Navigator voor Kubernetes, een nieuwe manier om de complexiteit en schaalbaarheidsproblemen van Kubernetes-gegevensopslag voor Dell PowerFlex op te lossen.

Dell Technologies introduceert APEX Navigator for Kubernetes image

APEX Navigator voor Kubernetes is een webgebaseerde beheerervaring dieontgrendelt stateful mogelijkheden voor applicaties die draaien in Kubernetes-omgevingen met meerdere locaties. 

APEX Navigator voor Kubernetes is nu beschikbaar en maakt uitmuntend databeheer mogelijk voor uw opslagbeheerders en DevOps-teamleden, door persistente bedrijfsopslag uit te breiden naar Kubernetes via een eenvoudige, schaalbare manier om Dell Container Storage Modules te implementeren, beheren en bedienen .

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

  • Naadloze integratie in een Kubernetes-cluster in vijf minuten 1 en laat Navigator automatisch essentiële bronnen ontdekken, zoals StorageClasses, Namespaces en meer.
  • Verkort de software-implementatietijd met 72% en krijg snel toegang tot de app-mobiliteit, observatie- en autorisatiefuncties van Dell. 2
  • Omarm schaalbaar wagenparkbeheer (multicluster) in één gecentraliseerde interface. Pas moeiteloos quota- en RBAC-regels toe en beheer het hele Kubernetes-landschap.
  • Krijg een uitgebreid beeld van uw opslagcapaciteit en prestaties met bekende open source-tools zoals Prometheus en Grafana.
  • Kloon stateful applicaties en metadata over clusters met een volledig ingebouwde operationele ervaring, waardoor u in minder dan 60 seconden een app-mobiliteitstaak kunt starten. 3

Deze functies bieden gezamenlijk de mogelijkheden voor bedrijfsopslagbeheer die nodig zijn voor het beheren en exploiteren van Kubernetes-omgevingen die worden aangedreven door PowerFlex. Klanten kunnen de mogelijkheden zelf testen via een risicovrije evaluatie van Dell premiumfuncties gedurende 90 dagen. 

Maar dat is nog niet alles: APEX Navigator voor Kubernetes zal blijven uitbreiden. Het is de bedoeling dat tegen het einde van dit jaar Dell PowerScale en Dell APEX Cloud Platform voor Red Hat OpenShift worden ondersteund.

Lees meer details hier.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024