Witold Kepinski - 04 juni 2024

Prodicom sluit zich aan bij Hands on ICT

Met trots kondigt Hands on ICT aan dat Prodicom, een toonaangevende specialist in IT-detachering & IT-projecten, voortaan onder de vlag van Hands on ICT zal opereren. Deze strategische samenvoeging versterkt de gezamenlijke expertise op het gebied van cloud, netwerken, IT-infrastructuren en IT-Security. Hands on ICT zet door deze overname een grote stap in haar groeistrategie én verbreedt hiermee haar portfolio aan ICT-dienstverlening.

Prodicom sluit zich aan bij Hands on ICT image

Prodicom, gevestigd nabij Amsterdam, richt zich voornamelijk op IT-staffing en IT-detachering en heeft de dienstverlening in de afgelopen jaren uitgebreid met projecten en Managed Services. Prodicom, synoniem voor ‘Professionals die communiceren’, staat bekend om hun innovatieve en mensgerichte aanpak. Dit valt mooi samen met de cultuur van Hands on ICT.

Met de vereende krachten van maar liefst 160 professionals is Hands on ICT samen met Prodicom een nog grotere speler in de markt van IT-dienstverlening. Door de combinatie van de Managed Service Provider (MSP) services van Hands on ICT en de detacherings- en projectmogelijkheden van Prodicom kan een nog breder scala aan ICT-oplossingen en ondersteuning worden geboden. Prodicom gaat onder haar eigen merk verder, bijgestaan door Hands on ICT, en voor klanten blijft de huidige dienstverlening ongewijzigd.

Managed Services

René van Klaveren, CEO en eigenaar van Hands on ICT: "Met deze strategische samenvoeging en intensieve samenwerking bundelen we onze krachten om een sterke positie te behouden in de markt van ICT. Hierdoor kunnen we als IT-dienstverlener zelfstandig blijven opereren, wat ons de flexibiliteit geeft om innovatief en klantgericht te blijven. Het belangrijkste is dat we nu een heel divers palet aan ICT-dienstverlening kunnen aanbieden, waardoor we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen bij hun vragen."

Tim van der Putten, Chief Financial Officer van Prodicom: “Met het vertrek van Joppe van de Straat, één van de eigenaren en medeoprichter van het bedrijf, zochten we sinds de zomer van 2023 versterking. Deze versterking hebben we gevonden bij Hands on ICT, die Managed Services in het hart heeft. De menselijke klik was er vanaf de eerste kennismaking. Prodicom zal binnen onze eigen expertisegebieden aan het succes van de groep blijven werken.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024