Witold Kepinski - 05 juni 2024

Snowflake onthult Polaris Catalog en andere innovaties

AI datacloud-bedrijf Snowflake heeft tijdens de Snowflake Summit 2024 een aantal nieuwe innovaties voor het AI-datacloudplatform aangekondigd

Snowflake onthult Polaris Catalog en andere innovaties image
Deze verbeteringen stellen organisaties in staat om eenvoudiger en efficiënter geavanceerde AI- en machine learning-oplossingen te ontwikkelen en te implementeren, de interoperabiliteit en flexibiliteit van hun data-infrastructuur te vergroten, en de waarde die ze uit hun data halen te maximaliseren, terwijl ze zorgen voor veiligheid, governance en controle.


De belangrijkste aankondigingen:

  • Snowflake heeft Polaris Catalog aangekondigd, een leveranciersneutrale open catalog-implementatie voor Apache Iceberg die bedrijven en de Iceberg-community nieuwe niveaus biedt aan keuze en controle over hun data met volledige enterprise security en brede cloud-interoperabiliteit.
  • Snowflake kondigt een nieuwe samenwerking met NVIDIA aan om klanten en partners te ondersteunen bij het bouwen van op maat gemaakte AI-applicaties in Snowflake.
  • Snowflake introduceert nieuwe ontwikkelingen in Snowflake Cortex AI en Snowflake ML, waardoor nog meer gebruikers toegang krijgen tot toonaangevende enterprise AI-oplossingen.
  • Klanten krijgen nu een grotere interoperabiliteit met open data, beheerste interne samenwerking en verbeterde efficiëntie met nieuwe verbeteringen aan het platform van Snowflake.
  • Snowflake kondigt nieuwe innovaties aan, waaronder Snowflake Notebooks, Snowflake Trail, DevOps-tools en meer, die de end-to-end ontwikkeling voor ontwikkelaars versnellen.

Lees meer details hier.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024