Wouter Hoeffnagel - 13 juni 2024

Infopulse op TNW 2024: Zo zet je AI effectief in binnen iedere business

Kunstmatige intelligentie (AI) kan in potentie ieder bedrijf transformeren. Desondanks ontbreekt het veel bedrijven aan een duidelijke roadmap voor de implementatie van AI. Infopulse ondersteunt klanten hierbij en verzorgt op TNW Conference een workshop voor het effectief inzetten van AI in iedere business. TNW Conference vindt op 20 en 21 juni plaats in Taets Art and Event Park in Amsterdam.

Infopulse op TNW 2024: Zo zet je AI effectief in binnen iedere business image

Infopulse is een IT-serviceprovider met meer dan 32 jaar ervaring. Het bedrijf is sinds kort ook in Nederland actief en ondersteunt klanten onder meer bij het optimaal inzetten van AI. Nadat het eerder dit jaar in Amsterdam al het succesvolle Blooming AI Dinner organiseerde - waar het onder meer veilige en schaalbare AI-oplossingen verkende - delen vertegenwoordigers van Infopulse nu hun inzichten op TNW 2024.

Programma

Het programma van Infopulse op TNW 2024 ziet er als volgt uit:

- Ontmoet het Infopulse team (20 en 21 juni): bezoek de Infopulse stand in de buurt van het TNW Talks Stage. Je krijgt de gelegenheid uw uitdagingen op het gebied van procesautomatisering en AI aan het team van Infopulse voor te leggen. Vertegenwoordigers van het bedrijf reiken je oplossingen aan die helpen resources te besparen.

- Workshop: Mindful AI Framework (20 juni 14:30 op Masterclass Stage): Deze workshop onder leiding van Head Tech Presales Kateryna Rystsova van Infopulse geeft in zicht in het op maat gemaakte raamwerk van Infopulse voor het implementeren van AI. Leer onder meer hoe u:

  • Geïnformeerde beslissingen neemt over AI en digitale assistente in uw business.
  • De echte waarde van potentiële AI-toepassingen voor de business beoordeeld.
  • Praktische use cases identificeert waar AI tastbare resultaten oplevert.
  • Succesverhalen uit de praktijk omtrent mindful AI verkent.

De volgende sprekers van Infopulse komen op TNW 2024 aan het woord:

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024