Witold Kepinski - 15 juni 2024

Red Hat biedt VMware klanten virtualisatiemigratie

Red Hat, leverancier van open source-oplossingen, heeft aangekondigd dat het de kosten van zijn Virtualization Migration Assessment en Virtualization Training and Certification-aanbod heeft verlaagd, omdat het bedrijven (die VMware gebruiken) wil helpen bij het navigeren door het veranderende virtualisatielandschap en het uitstippelen van strategische paden richting migraties van virtuele machines (VM)-infrastructuur.

Red Hat biedt VMware klanten virtualisatiemigratie image

De diensten worden tot en met 31 augustus 2024 tegen een gereduceerd tarief aangeboden en zijn ontworpen om bedrijven te helpen bij de migratieplanning terwijl ze willen afstappen van oudere virtualisatieproviders en IT-teams willen bijscholen om VM’s te beheren met behulp van Red Hat-technologieën.

"Recente veranderingen in het virtualisatielandschap hebben veel bedrijven ertoe aangezet hun virtualisatiestrategie opnieuw te evalueren en nieuwe wegen naar migratie te verkennen. Red Hat werkt actief samen met onze klanten om hun bestaande Red Hat-voetafdruk te adviseren en uit te breiden ter ondersteuning van deze migratie en andere moderniseringsinitiatieven en kijkt ernaar uit om meer bedrijven in verschillende sectoren te helpen bij het begrijpen, plannen en creëren van een strategische routekaart voor migraties van de virtuele machine-infrastructuur", aldus Kevin Sherry, vice-president, Global Services bij Red Hat.

Evaluatie van virtualisatiemigratie (GPS-OVA)

Red Hat's Virtualization Migration Assessment is een twee weken durende, interactieve ontdekkings- en ontwerpworkshop op locatie met experts van Red Hat, waarin uw zakelijke drijfveren, de huidige status en het pad naar de migratie worden beoordeeld. Deze beoordeling vormt de basis voor een oplossingsontwerp op hoog niveau, het in kaart brengen van risico's, het uitstippelen van een traject naar productie en een migratietraject en -voorstel op maat.

Bedrijven die Red Hat's Virtualization Migration Assessment of een assessment van een gekwalificeerde partner aanschaffen en zich vervolgens abonneren op Red Hat Openshift Kubernetes Engine, Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes en Red Hat Ansible Automation Platform, en services voor de migratie, komen in aanmerking voor ontvang de totale kosten van de aanslag terug gecrediteerd in de vorm van een abonnementskorting.

Virtualisatietraining en certificeringsbundel

Virtuele machines beheren met Red Hat OpenShift Virtualization met examen (DO317) leert de essentiële vaardigheden die nodig zijn om virtuele machines op Red Hat OpenShift te maken en te beheren met behulp van de Red Hat OpenShift Virtualization-operator, en bouwt virtualisatievaardigheden op door training met cloudgebaseerde labtijd en vervolgens valideert die vaardigheden via Red Hat-certificering. De Red Hat Certified Specialist in OpenShift Virtualization (EX316) is bij dit aanbod inbegrepen.

Tot en met 31 augustus 2024 kunnen Red Hat-klanten de cursus Managing Virtual Machines with Red Hat OpenShift Virtualization with Exam (DO317) volgen met 70% korting op de lokale adviesprijs. Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, moet je de versie van de cursus in je eigen tempo plus het examen selecteren. De korting wordt bij het afrekenen toegepast op de lokale adviesprijs van in aanmerking komende aanbiedingen. Red Hat Training Resellers en Distributeurs ontvangen hun contractuele korting naast de aanbiedingskorting. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen.

De IT-industrie ervaart momenteel een verschuiving op het gebied van virtualisatie en in deze veranderende omgeving is het absoluut noodzakelijk dat bedrijven een routekaart voor migratie opstellen en dat hun IT-professionals zijn uitgerust met de vaardigheden om virtuele machines te beheren met behulp van technologieën als Red Hat OpenShift Virtualization . OpenShift Virtualization, een onderdeel van Red Hat OpenShift, biedt een manier om bestaande traditionele virtualisatieworkloads te migreren en te beheren met behulp van een modern, consistent applicatieplatform.

Beschikbaarheid

Het beheren van virtuele machines met Red Hat OpenShift Virtualization with Exam is nu beschikbaar tot en met 31 augustus 2024. De Virtualization Migration Assessment wordt ook slechts voor een beperkte tijd aangeboden.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024