Witold Kepinski - 03 juli 2024

Bart van der Knaap wordt CCO Microsoft Nederland

Microsoft Nederland heeft Bart van der Knaap benoemd tot de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) & Head of Enterprise Commercial. In deze rol keert hij terug in het Senior Leadership Team van Microsoft Nederland. Als Head of Enterprise Commercial volgt hij Edith Bevers op, die haar carrière bij Microsoft voortzet als Industry Leader Retail and Consumer Goods.

Bart van der Knaap wordt CCO Microsoft Nederland image

Bart van der Knaap is op 1 juli gestart als CCO & Head of Enterprise Commercial bij Microsoft Nederland. Sinds 2014 is hij werkzaam bij Microsoft, waar hij tussen 2017 – 2020 al onderdeel uitmaakte van het Nederlandse Senior Leadership team. De laatste 4 jaar is hij voor Microsoft international actief geweest in diverse leadership posities in EMEA. 

Bart heeft jarenlange ervaring met Enterprise in Strategy & IT Consultancy en brengt een brede achtergrond in Leadership & Change management met zich mee. Hij kijkt er naar uit om samen met klanten en partners verder invulling te geven aan de Digitale en AI Transformatie: “Met veel enthousiasme kijk ik uit naar het vervullen van deze nieuwe rol en naar de samenwerking met onze klanten en partners in dit tijdperk van AI. Ik beschouw het als een geweldige kans om persoonlijk bij te dragen aan onze missie om Microsoft-klanten te ondersteunen en te laten groeien in hun gebruik van digitale technologie en AI.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024