Redactie - 23 december 2011

I.R.I.S. Nederland lanceert eerste OCR App voor de iPad


I.R.I.S. Nederland heeft Readiris for iPad gelanceerd. Deze complete OCR App voor de iPad bevat een automatische technologie voor documentanalyse die het document in verschillende zones verdeelt: tekst, afbeeldingen of tabellen. Met een druk op de knop kan de gebruiker stukken markeren die hem interesseren en ze verwerken zodat de informatie klaar is voor tekstverwerking, verzending via e-mail of upload naar de cloud.

Readiris for iPad biedt tal van functies, zoals de creatie van tekstbestanden die in tekstverwerkers kunnen worden bewerkt en toepassingen voor de opmaak van pagina's zoals Pages (beschikbaar voor iPad), de creatie van volledig doorzoekbare PDF-bestanden die op iBooks kunnen worden opgeslagen, via e-mail kunnen worden verzonden of via de cloud kunnen worden gedeeld dankzij populaire online opslagdiensten zoals Google Docs, Evernote, Dropbox, enz.

Daarnaast maakt Readiris for iPad het mogelijk om documenten te verwerken die gescand zijn met mobiele scanners, zoals de IRIScan Anywhere en IRIScan Book, of afbeeldingen en documenten die gefotografeerd zijn met een iPhone4 of 4S en geïmporteerd zijn met iCloud. Ook wanneer ze onder een hoek of met een slechte belichting tot stand gekomen zijn, garandeert een krachtige 3D-correctie- en beeldbewerkingsfunctie uitstekende OCR-resultaten.
 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Comstor BN start 14 feb CIS Services Awareness