Redactie - 04 januari 2012

Lexmark benoemt nieuwe General Manager Benelux


Lexmark heeft Niels Priem per 20 december aangesteld als nieuwe General Manager in de Benelux. Niels volgt in deze positie Rob Greaves op, die binnen het EMEA managementteam van Lexmark de rol van General Manager voor Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland gaat vervullen.

Niels Priem is sinds begin 2002 werkzaam bij Lexmark. Hij vervulde diverse sales functies en was de laatste jaren actief als channel sales & marketing director in de Benelux. In zijn nieuwe positie gaat hij de Benelux-organisatie – met kantoren in Nederland en België – verder uitbouwen en zich met name richten op de groei van Lexmark’s Managed Print Services. Verder zal de focus liggen op de integratie van de document management-portfolio van Perceptive Software (Enterprise Content Management) en het onlangs overgenomen Pallas Athena (Business Process Management).

Rob Greaves leidde de Benelux-organisatie sinds januari 2010 en was daarvoor verantwoordelijk voor het Midden-Oosten en CEE. Rob neemt deze uitgebreide ervaring mee in zijn nieuwe positie in de Nordics.

“Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging om Lexmark in de Benelux verder uit te bouwen. Het Benelux-team is een sterke en professionele organisatie die ik nu al 10 jaar goed ken”, zegt Niels Priem. “De overnames van Perceptive Software en Pallas Athena in 2011 hebben ervoor gezorgd dat alle facetten aanwezig zijn om van 2012 wederom een goed jaar te maken.”
 

SLTN Vierkant NTT BW start 31-5 TM 14-6
ALSO CTV BW en BN 23-05-2023 t/m 30-05-2023