Redactie - 11 januari 2012

Staples Europe kiest BT als primaire Europese netwerkserviceprovider


BT kondigde vandaag een vierjarig contract aan voor de levering van netwerkgebaseerde IT-diensten aan Staples, ’s werelds grootste leverancier van kantoorartikelen voor bedrijven en consumenten in 26 landen verspreid over Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Australië. Het contract voorziet Staples van een netwerk dat 325 kantoren en winkels van Staples - in zeven Europese landen - met elkaar verbindt in één enkele, veilige wide area network (WAN)-omgeving.

Kevin Milliken, senior vice-president en hoofd van Information Technology bij Staples Europe: “Wij streven naar één enkel, Europees wide area network waarmee we al onze kantoren en winkels met elkaar verbinden. We hebben gekozen voor BT als onze primaire Europese leverancier omwille van hun betrouwbaarheid, flexibiliteit en het vermogen om ons een kostenefficiënt wide area network met hoge bandbreedte te bieden – ongeacht de onderliggende technologie of kantoorlocatie. Op basis van onze ervaring met BT ben ik ervan overtuigd dat we de juiste netwerkpartner hebben gekozen.”

BT zal Staples voorzien van een intelligente IP Virtual Private Network (IP VPN)-dienst, die draait op het wereldwijde BT IP Connect-platform, voor Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. BT’s IP Connect-diensten stellen klanten in staat om locaties snel en efficiënt aan te sluiten.
 

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 Veeam On BW tm 12 juni 2023 Alleen DI Leaders
FOBT2023 | Banner liggend - REGISTER