Redactie - 21 februari 2012

ICTroom bouwt nieuwe computerruimte voor Samsung Electronics Benelux


ICTroom is door Samsung Electronics Benelux geselecteerd om een volledig nieuwe computerruimte te realiseren in het hoofdkantoor in Delft. De nieuwe, energie efficiënte computerruimte wordt in zeer korte tijd gebouwd en zal bestaan uit een volledige Cooling Alley oplossing. Tevens zal in dit project de complete LAN bekabeling in het hele gebouw door ICTroom worden vervangen.

Robin Hulsbos, Facility Manager bij Samsung Electronics Benelux: “ICTroom was voor ons een logische keuze, gezien de expertise en ervaring met het bouwen van vergelijkbare computerruimten. Doorslaggevend was echter het track record van ICTroom van het in zeer korte tijd bouwen van high end computerruimten. ICTroom heeft ook al in het voortraject bewezen snel en adequaat te handelen bij het maken van het technisch ontwerp voor de nieuwe computerruimte en de overige infrastructuur, zoals de databekabeling”.

Erik Stein, Account Manager bij ICTroom: “Wij zijn uiteraard zeer verheugd dit mooie project voor Samsung Electronics Benelux te mogen realiseren. De snelle en pragmatische aanpak die wij hanteren bij het bouwen van computerruimten sluit 1 op 1 aan bij de wensen en eisen van Samsung. Al heel snel bleek dat beide organisaties elkaar hierin gevonden hadden”.