Redactie - 23 februari 2012

Caase.com eerste Google Apps Premier Partner in Benelux


Cloud integrator Caase.com heeft als eerste bedrijf de Premier Enterprise Reseller status in de Benelux behaald voor Google Apps. De partnerstatus van Caase.com is opgehoogd van ‘geautoriseerd’ naar die van Premier Enterprise Reseller op basis van de expertise en het bewezen succes in het helpen van klanten bij het implementeren en gebruiken van Google Apps. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 15.000 gebruikers gemigreerd naar de Google Cloud en is specialist in veranderingstrajecten richting de cloud. Het bedrijf creëert voor klanten een optimaal samenwerkingsplatform voor hun medewerkers, klanten en toeleveranciers. “Het Google Apps Reseller programma is een bedrijfskritische component voor ons," aldus Victor-Jan Leurs (foto), CEO Caase.com. "We zijn verheugd over de toekenning van de Premier Reseller status en kijken uit naar voortzetting van onze werkzaamheden om organisaties te helpen profiteren van Google Apps.  

Google Apps
Google Apps biedt eenvoudige, krachtige communicatie en samenwerkingshulpmiddelen voor organisaties van elke omvang – allemaal gehost door Google met als doel het stroomlijnen van de setup, het minimaliseren van onderhoud en het verminderen van IT-kosten. Met Gmail (inclusief Google e-mail security, ondersteund door Postini), Google agenda en geïntegreerde IM blijven gebruikers met elkaar verbonden en kunnen ze met gemak samenwerken. Metbehulp van Google Docs en Google Sites, waaronder tekstverwerking, spreadsheet, presentatie en hulpmiddelen voor het maken van websites, kunnen de gebruikers bestanden delen en real-time samenwerken, terwijl de versies up-to-date en overal en altijd beschikbaar zijn voor de gebruikers.  

Caase.com
Onder het motto: From Classic to Cloud! heeft Caase.com meer dan 15.000 gebruikers gemigreerd naar de Google Cloud. Hiertoe behoren gerenommeerde bedrijven binnen de auto-industrie, media, zorg en researchbranche. Caase.com adviseert organisaties vanuit hun strategie keuzes te maken voor een IT-platform, waarbij technologie ondergeschikt is aan functionaliteit. Als specialist in veranderingstrajecten begeleidt Caase.com organisaties in deze transformatie. Met oplossingen – zoals Google Apps - rondom innovatie, mens en techniek creëren de cloud-experts van Caase.com een efficiënt en flexibel platform voor haar klanten. Het resultaat is dat medewerkers, klanten en toeleveranciers productiever samenwerken en communiceren.
 
Naast advies, implementatie en beheer blijft Caase.com de gebruikers continu begeleiden in het succesvol benutten van huidige en toekomstige functionaliteit, waardoor het Google Apps platform optimaal blijft renderen.
  

Cloudian BW - week 11/12-2023 DIC en DIL Banner vierkant algemene sales brochure
Netgear banner liggend start week 14