Redactie - 21 mei 2012

UNIT4 sluit opnieuw overeenkomst met Australische overheid


Bedrijfssoftwareleverancier UNIT4 heeft een overeenkomst gesloten met de Australische overheid. Die gaat de ERP-oplossing Agresso Business World inzetten als informatiesysteem van het Northern Victoria Irrigation Renewal Project (NVIRP). Dit project behelst een grootschalige renovatie van de waterinfrastructuur in de staat Victoria. Het is een gezamenlijk initiatief van de lokale overheid van Victoria en de Australische federale regering.

Het is de derde overeenkomst die UNIT4 in korte tijd met de Australische regering sluit. UNIT4 zal software en bijbehorende diensten leveren ter ondersteuning van onder meer het projectbeheer van de renovatie van de waterinfrastructuur. Het NVIRP is verantwoordelijk voor de belangrijkste renovatie van de irrigatie-infrastructuur van de regio sinds het irrigatienetwerk honderd jaar geleden werd aangelegd.

Het gebied waar de werkzaamheden plaatsvinden, staat bekend als de voedselschuur van Victoria. Het heeft een oppervlakte van 68.000 vierkante kilometer en omvat het meest uitgestrekte irrigatienetwerk van Australië. Verouderde kanalen worden gerenoveerd en het irrigatiesysteem wordt met moderne technologie geautomatiseerd om de watertoevoer te verbeteren en efficiënter te maken.

Na een uitgebreid offerteproces en een grondige evaluatie van de belangrijkste ERP-leveranciers, koos de organisatie van het NVIRP voor het ERP-systeem van UNIT4 om zijn flexibiliteit, transparantie en capaciteit om snel in te spelen op veranderende behoeften. Agresso Business World zal ervoor zorgen dat het beheer van de projectmiddelen transparant, kostenefficiënt en gecentraliseerd verloopt, inclusief nauwkeurige proces- en kostenanalyses. Na installatie van het ERP-systeem is het NVIRP in staat om de kosten van elk aspect van het project te analyseren en de resultaten met minimale inspanningen te rapporteren.
 

FOBT2023 | Banner vierkant - REGISTER Progress Communications BW start week 17 tm 19
DIL Dutch IT Leaders Linkedin liggend