Redactie - 04 juli 2014

Advocaten- en notariskantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn stapt over op eConnect van ETTU


Advocaten- en notariskantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn stapt over op het digitale dossier met eConnect van ETTU. eConnect wordt gekoppeld aan Epone DMSforLegal, waarmee onder andere e-mail eenvoudig vanuit Microsoft Outlook naar SharePoint overgezet kan worden. Hierdoor ontstaat op één plek een compleet digitaal dossier met alle beschikbare informatie over zaken.

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn speelt met de overstap in op de toekomstige digitalisering van de rechtspraak en de behoefte aan een schaalbaar, open platform om op gebruiksvriendelijke wijze zaakgericht samen te werken. De advocaten en notarissen van het kantoor krijgen dankzij eConnect de beschikking over een centraal digitaal dossier per zaak waar alle zaakgerelateerde documenten zoals PDF's, e-mails, foto's, scans en cd-roms aan kunnen worden toegevoegd. De integratie met Microsoft Lync zorgt daarnaast voor uitgebreide mogelijkheden om onderling te communiceren.

Vertrouwde kantooromgeving
“Dankzij de integratie van Epona DMSforLegal met eConnect, zorgen we ervoor dat gebruikers gewoon binnen hun vertrouwde kantooromgeving blijven werken en toch beschikken over de uitgebreide documentmanagement functionaliteit die eConnect biedt. Meer en meer advocatenkantoren kiezen voor Microsoft SharePoint als documentmanagement oplossing. Als opstap vanuit hun praktijkmanagement systeem, maar ook als vervanging van hun huidige, meer traditionele documentmanagement systeem. Wij zijn dan ook enthousiast over de samenwerking met ETTU voor dit project”, zegt Marjan Hermkes-van Ham, directeur Epona Legal B.V

“De rechtspraak in Nederland gaat steeds meer gebruik maken van digitale mogelijkheden en een en ander moet eenvoudiger en efficiënter. Pels Rijcken loopt in deze ontwikkelingen voorop en neemt een strategische stap door te kiezen voor eConnect in SharePoint. Het is mooi om te zien dat Pels Rijcken voor ETTU heeft gekozen na het succesvol verlopen Proof of Concept traject”, aldus Piet Vink, mede-eigenaar van ETTU.

WH

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 SLTN Vierkant
Progress Communications BN start week 17 tm 19