Conceptsales

Bedrijven in onze sector willen altijd hun commerciële resultaten verbeteren. Het is nodig om slimmer en efficiënter te werken, vooral in een sterk veranderende markt waar steeds vaker diensten moeten worden verkocht én geleverd. Onderscheidende proposities vormen het fundament voor langdurig commercieel succes, ondersteund door competente en betrokken medewerkers.

Wij helpen commerciële teams met de verandering die het leiderschap wenst; van transactionele verkoop naar het verkopen van waardevolle diensten. Daarnaast trainen en coachen we medewerkers en managers in houding, gedrag, vertrouwen en vaardigheden.

Wij zien het vak sales zich ontwikkelen richting het leveren van waarde en impact en een nieuwe manier van verkopen is nodig. Dit kun je leren en trainen. En dat is het begin, daarmee stopt het niet. De mindset, kennis en vaardigheden die nodig zijn leiden tot langdurige business groei én de persoonlijke groei van medewerkers. Ook maakt een ‘employee-readiness & always-be-learning’ strategie jouw bedrijf tot een aantrekkelijke werkgever.

Wij zijn impactmakers voor commerciële teams en disciplines zoals klantsucces en services. We hebben een onderscheidende aanpak: we helpen bouwen aan een krachtig fundament in combinatie met consultancy én trainingen. Niets staat op zichzelf, alles is verbonden. Dit maakt het krachtig en duurzaam.