Witold Kepinski - 25 november 2019

OKI Europe stelt nieuwe Managing Director aan

OKI Europe Ltd heeft aangekondigd dat Tsukasa Takasawa is benoemd tot nieuwe Managing Director. Takasawa vervangt Dennie Kawahara en brengt 30 jaar ervaring in de sector voor zakelijk en investeringsbankieren mee. Kawahara die terugkeert naar OKI Data Corporation, krijgt de verantwoordelijkheid voor de wereldwijde transformatie van de organisatie.

Takasawa trad in 2016 in dienst bij de OKI Group als Chief Executive of Staff. Hij werd daarna Director en Divisional General Manager voor de divisies Corporate Planning en Administration van OKI Data Corporation, met strategische verantwoordelijkheid op directieniveau voor bedrijfsplanning, financiën en boekhouding, informatiesystemen en risicobeheer. Ook droeg hij bij aan de bedrijfsplanning van OKI Data Corporation voor de middellange termijn.

Voordat Takasawa bij de OKI Group in dienst trad, was hij General Manager bij de Mizuho Bank en bekleedde hij een aantal leidende functies in de financiële sector, waaronder op het gebied van de nationale, internationale en wereldhandel. Tijdens zijn uitgebreide loopbaan heeft hij samengewerkt met meer dan 1000 CEO's, CFO's en andere directeuren van wereldwijde ondernemingen.

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 Progress Communications BW start week 17 tm 19
Netgear banner liggend start week 14