Witold Kepinski - 30 november 2021

Wibo van der Meulen Kunée volgt Lex Prozée bij Actacom

Wibo van der Meulen Kunée volgt Lex Prozée bij Actacom image

Na 32 jaar aan het roer te hebben gestaan van Actacom draagt Lex Prozée de rol van Algemeen Directeur over aan Wibo van der Meulen Kunée (foto). Onder leiding van Lex is Actacom uitgegroeid tot een specialist in het ontwikkelen en aanbieden van ICT diensten voor onder andere bibliotheken, primair- en voortgezet onderwijs. Wibo is sinds september 2021 gestart bij Actacom als operationeel directeur en brengt 30 jaar ervaring binnen de IT sector mee, waarmee de klantgerichte aanpak en groeiende lijn van Actacom zal worden voortgezet.

Actacom is onder leiding van Lex gegroeid in de onderwijs- en bibliothekenmarkt en heeft middels haar innovatieve karakter en gedegen aanpak vele langjarige klantrelaties opgebouwd. In 2020 heeft Total Specific Hosting een meerderheidsbelang in Actacom verworven en is samen met Lex gezocht naar een geschikte opvolger. In september dit jaar is Wibo aangetreden als operationeel directeur en per 22 november 2021 neemt hij alle taken over van Lex als algemeen directeur. Lex zal tot einde dit jaar aanblijven en zorgdragen voor een goede overdracht met Wibo.

Wibo van der Meulen Kunée: “Ik wil Lex graag bedanken voor zijn enorme inzet voor Actacom. Er staat nu een bloeiend bedrijf waar wij en alle medewerkers enorm trots op zijn. Wij zullen in de komende periode zorgen dat de taken van Lex goed worden overgedragen zodat de continuïteit en dienstverlening gewaarborgd blijft. Ik kijk er naar uit om samen met alle medewerkers de volgende groeifase van Actacom verder vorm te geven.”

Lex Prozée: “Wibo heeft de juiste kwaliteiten om ons mooie bedrijf te leiden. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van commercie, IT-dienstverlening en het aansturen van een organisatie. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij samen met alle medewerkers de volgende fase van groei gaat realiseren. Dit geeft mij de kans om samen met mijn vrouw meer tijd te gaan besteden aan zaken buiten Actacom, waar ik nu tijd voor krijg.”

SLTN Vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
SentinelOne BN BW 11-09 tm 18-09-2023