Witold Kepinski - 13 juli 2022

UiPath benoemt Jaap-Jan Wever als Regional Leader Benelux

UiPath benoemt Jaap-Jan Wever als Regional Leader Benelux image

UiPath, de aanbieder van software voor zakelijke automatisering, heeft in juni 2022 Jaap-Jan Wever benoemd als Regional Leader Benelux. Wever is verantwoordelijk voor het regionale go-to-market team. Hij focust zich op de potentie van klanten en partners in de Benelux om successen te behalen met automatisering.

Wever neemt meer dan 20 jaar ervaring mee in senior leiderschapsposities bij tech bedrijven zoals T-Systems B.V. en Oracle.

‘’Het is een fascinerende tijd om bij UiPath aan de slag te gaan. Organisaties wereldwijd worden geconfronteerd met uitdagende macro-economische omstandigheden, versterkt door de personeelstekorten. Ook hier in de Benelux regio lopen ondernemingen tegen deze uitdagingen aan. Organisaties zijn op zoek naar technologieën waarmee ze direct de effectiviteit en productiviteit kunnen verbeteren. Technologieën zoals die van UiPath zijn heel sterk in het vrijwel direct leveren van een return on investment. Ik kijk ernaar uit om de activiteiten in de regio verder te laten groeien en onze klanten hun end-to-end automatiseringsdoelstellingen te laten realiseren.’’

SLTN Vierkant Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023